NAVIJAČI PARTIZANA SU OVO ČEKALI: Tošić se OGLASIO o povratku među crno-bele!

22.03.2021. 19:25
Piše:
Srbija Danas/B92
Zoran Tošić / Izvor: MN Press
Ostao bez kluba.

Prethodnih dana pojavila se informacija da bi Zoran Tošić i po treći put mogao da obuče crno-beli dres i vrati se u Partizan, pošto je njegov klub Tajdžo Juande ugašen!

Mozzartova nikad jača akcija: Čak do 200% bonusa za sve igrače!

Mozzartova nikad jača akcija: Čak do 200% bonusa za sve igrače!

GROBARI MU OVO NEĆE ZABORAVITI: Evo kako je Zdjelar DONEO Partizanu 700.000 evra

GROBARI MU OVO NEĆE ZABORAVITI: Evo kako je Zdjelar DONEO Partizanu 700.000 evra

PREGOVORI SU PROPALI: Njegov ODLAZAK iz Partizana je DEFINITIVAN!

PREGOVORI SU PROPALI: Njegov ODLAZAK iz Partizana je DEFINITIVAN!

- Poznato je da sam u Partizanu bio godinama, imao dobar odnos i sa trenerom i upravom. Oni guraju odlično i nadam se da će nastaviti tim tempom. Poznato je i da imaju velika dugovanja prema meni, stalno smo u kontaktu i pokušavamo da nađemo rešenje za to pitanje. Nismo otvarali te teme vezane za moj povratak, ali videćemo šta će se dešavati na leto - rekao je Tošić za B92.net o eventualnom dogovoru sa crno-belima.

Gašenje Tajdžo Juande pogodilo je i bivšeg srpskog reprezentativca, koji se februara prošle godine iz Partizana otisnuo u najmnogoljudniju zemlju sveta, baš u vreme kada je tamo harao koronavirus. Ovaj kineski klub je osnovan 2017. godine, a za dve sezone je stigao od 4. do druge lige, kineski vlasnici su morali da proglase bankrot usled finansijske krize.

- Poslednje što znam je da se klub ugasio. U Kini je specifična situacija jer mnogi klubovi koji su u prethodni sezonama ime kompanije u sklopu imena kluba, morali su da menjaju ime kluba. Velika većina klubova je morala to da uradi. Gazda kluba je i vlasnik te kompanije kako se klub zvao i pretpostavljam da je to razlog što više nije imao razloga da finansira i više ulaže u fudbal. Nisam imao više kontakata i poziva, čekao sam da vidim šta će se desiti. Samo su mi javili da se klub gasi i da sam slobodan igrač - rekao je Tošić za B92.net.

Zoran Tošić / Izvor: MN Press

Iskusni vezista će potraživati dugovanja prema njemu od strane Tajdžo Juandea.

- Advokat me je posavetovao da postoji FIFA fondacija koja se bavi tim slučajevima kada igrači ostanu bez kluba u slučaju gašenja kluba. FIFA fondacija može da pokrije to, ali je to proces koji će da traje. Sve sam prepustio advokatima i videćemo u kom smeru će sve da ide.

Osvrnuo se popularni "Bambi" i na nastavak karijere.

- Do kraja nedelje, do 26. marta je krajnji rok za sve igrače koji su registrovani u Kini. I sada kada sam zvanično slobodan igrač. Moći ću da vidim da li će se pojaviti neka druga opcija u ovoj nedelji. Ukoliko ne, treniraću, biću spreman za leto i videćemo šta će ono doneti - kaže bivši igrač Partizana i nastavlja:

- To važi samo za klubove u Kini. Prelazni rok za strance je završen u Kini, ali pošto sam registrovan u njihovom Savezu i vodim se kao igrač odatle onda i za mene važi taj rok do 26. marta. Ako se pojavi ponuda u narednih nekoliko dana, razmotriću je. Ukoliko ne, čekam letnji prelazni rok - istakao je Zoran Tošić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Guilter, fudbalerka iz Brazila.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

Piše:
Srbija Danas/B92
22.03.2021. 19:25
Pogledajte više