NE OČAJAVA UPRKOS SVEMU: Oporaviću se i VRATITI na teren brzo! (FOTO)

08.08.2018. 18:44
Piše:
Srbija Danas
Strahinja Eraković / Izvor: MN Press
Hrabar i pun samopouzdanja.

Omladinci Crvene zvezde su na nedavno okončanom prestižnom turniru u Bazelu stigli do polufinala, ali senku na ostvareni rezultat bacila je povreda jednog od Zvezdinih fudbalera, Strahinje Erakovića.

KAKAV MALER: Plaćen je 30 miliona, a već se povredio (FOTO)

POVREDA JE JAČA: Del Potro se povukao sa Mastersa u Torontu (FOTO)

U prvoj utakmici protiv Bazela koju su omladinci Crvene zvezde dobili rezultatom 1:0, igru je zbog povrede morao da napusti talentovani štoper Strahinja Eraković. Kasnijim pregledima, ustanovljeno je da je došlo do pucanja metatarzalne kosti, i Strahinja nije mogao da pomogne svojim drugovima u nastavku ovog turnira.

Strahinja Eraković / Izvor:

Međutim, još veći problem za trenera Bratislava Živkovića je što na samom početku sezone neće moći da računa na talentovanog štopera. Strahinja Eraković je u utorak, 7. avgusta uspešno operisan, i sada mu predstoji period oporavka koji će trajati tri meseca.

- Operacija je dobro prošla i lekari su zadovoljni. U narednom periodu moraću da nosim zaštitnu čizmu. Nakon mesec dana, počeću da se oslanjam na nogu, imaću i konstantne terapije. Po rečima lekara, već za tri meseca ću se oporaviti i biti spreman za teren, što je kod ovakvih povreda veoma dobra prognoza. Na meni je da u potpunosti slušam savete lekara jer želja mi je da se što pre vratim na teren- rekao je Eraković posle operacije.

Strahinja Eraković je ovog leta sa prvim timom odradio pripreme, isto je učinio i zimus. Talentovani prvotimac je  veliki talenat koji bi mogao da bude svetla budućnost kluba. Prethodne sezone, Strahinja je osvojio titule i u kadetskoj i u omladinskoj ligi, a proglašen je i za najboljeg kadeta u 2017. godini.

Omladinska liga Srbije počeće 18. avgusta, a Strahinji želimo brz oporavak i još jednu uspešnu sezonu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
08.08.2018. 18:44
Pogledajte više