NE ZNAJU ŠTA DA RADE SA SRBINOM: Navijači Liverpula IPAK imaju REŠENJE (FOTO)

29.04.2017. 15:40
Piše:
Srbija Danas
Navijači Liverpula na čuvenom Kopu "Enfild rouda" / Izvor: Profimedia
Želi da ostane u Premijer ligi.

Lazar Marković je pre tri godine došao u Liverpul za 25 miliona evra, ali od tada nije uspeo da se nametne u prvom timu. Dobijao je šansu na kašičicu kod Brendana Rodžersa, ali je poslat na pozajmicu u Sporting, rivala Benfike iz koje je potpisao za Redse, tamo bio solidan, što je nateralo Hal da učini isto.

TADIĆ IGRA ZA KINEZE: Sautempton PROMENIO vlasnika (FOTO)

Tamo pruža sasvim solidne igre, pa iako nije često strelac niti asistent, kretanjem, pozicioniranjem, dodavanjem lopte pokazuje da itekako znači saigračima na terenu.

Lazar Marković / Izvor: Profimedia

Za Lazara je glasalo čak 58 odsto ispitanika, bar do momenta kada smo mi objavljivali ovaj tekst. Malo smo ispratili glasanje, i došli do zaključka da se procenti kreću tu negde oko 60-40, što je i više nego jasan izraz demokratske volje fanova "Crvenih".

Liverpul / Izvor: Foto: Liverpoo Echo/Printsreen

- Liverpul je potrošio novac na mene i verujem da je trebalo da imaju više poverenja u moje mogućnosti. I Liverpul i menadžer - istakao je Marković, a preneo "Liverpool Echo".

- Verujem da je trebalo da igram više nego što je bio slučaj, ali dobio sam priliku da igram na drugom mestu i nemam problem s tim. I dalje ne znam šta će se dogoditi na kraju sezone, zavisi od situacije u Liverpulu. Imam još dve godine ugovora sa Liverpulom, videćemo. Uživam igrajući u Premijer ligi i voleo bih tu i da ostanem - zaključio je Srbin.

Piše:
Srbija Danas
29.04.2017. 15:40
Pogledajte više