NEČUVENO: Protivnik Orlova na Mondijalu postavio ULTIMATUM Rusima!

06.03.2018. 21:21
Piše:
Srbija Danas
Svetski kup / Izvor: Profimedia
Nije prvi put.

Nešto više od tri meseca ostalo je do početka Mondijala u Rusiji. Većina reprezentacija učesnica sprovodi poslednje pripreme, pred odlazak na Svetsko prvenstvo, a selekcija Srbije igraće u grupi "E" sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom.

MENJA POSAO: Legendarni holandski reprezentativac Iz direktorske SEDA u menadžersku fotelju!

LALATOVIĆ: I Borcu i nama su potrebni bodovi

Fudbalska reprezentacija Kostarike / Izvor: Profimedia

VELIKA ČAST: Španski klub dao ime delu stadiona po bivšem igraču Partizana (FOTO)

Upravo je država iz Centralne Amerike odlučila da povuče potez, kakav su ranije pravili Engleska i Južna Koreja. Naime, Kostarikanci su zahtevali od organizatora Mondijala u Rusiji da poveća visinu zida oko stadiona na kojem će njihovi reprezentativci trenirati.

To je novinarima otkrio fizioterapeut ove selekcije Erik Sančez, koji se trenutno nalazi u poseti Pavlovsku, gde će Kostarika biti smeštena tokom učešća na najvećoj fudbalskoj smotri.

– Ne želimo da ljudi u okolnim domovima dođu u priliku da vide šta radimo na treninzima. Tačno je, zatražili smo od organizatora da poveća visinu zida - istakao je Sančez.

Zanimljivo da su Englezi i Južnokorejci tražili tokom SP 2002. zatražile da visina zida bude najmanje šest metara. Ostaje da se vidi da li će zahtev Kostarike biti da visina bude veća od ove.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
06.03.2018. 21:21
Pogledajte više