NEKE I VEŠTO KRIJU: Orlovi obožavaju tetovaže, pronalaze najčudnija mesta, a na nozi Krstajićevog džokera – BOGORODICA (FOTO)

04.04.2018. 18:44
Piše:
Srbija Danas
Fudbalska reprezentacija Srbije / Izvor: MN Press
Jednostavno vole da ukrašavaju svoje telo.

Svetsko prvenstvo u fudbalu održaće se u Rusiji ovog leta, a posle osam godina naša selekcija pronašla je svoje mesto u grupi E gde će odigrati prve mečeve i to protiv Švajcarske, Kostarike i favorizovanog Brazila.

Fudbalska javnost Srbije uzbudljivo čeka predstojeće mečeve, a Orlovi će dati sve od sebe kako bi se prikazali u najboljem svetlu, pošto su odigrali nekoliko prijateljskih mečeva. Na tim mečevima, ali i inače na utakmicama, često se može videti da tela naših reprezentativaca krase brojne tetovaže, a ovo su samo neke od njih.

ODREŠIO KESU! Mesi kupio hotel na prelepom ostrvu u Evropi, a noćenje je prava SITNICA (FOTO)

Aleksandar Mitrović

Nekadašnji fudbaler Njukasla, a sadašnji član Fulama, obožava tetovaže, što se može videti na terenu. On na vratu ima istetoviranu zvezdu, koja je lako uočljiva, dok su mu ruke ‚pune‘ tetovaža.

Aleksandar Mitrović / Izvor: Profimedia

Sergej Milinković-Savić

Iako nije bio na raspolaganju selektoru Krstajiću za prijateljske mečeve protiv Maroka i Nigerije, mladi fudbaler Lacija naći će se u Rusiji, gde će biti jedna od najvećih pretnji protivnicima. Na njegovom telu mogu se videti brojne tetovaže, od cvetova do imena, a jedna od onih koje se ne vide jeste na njegovom listu desne noge. Naime, istetovairao je ime svoje majke – Milane (više pročitajte OVDE).

NAJPLAĆENIJI JE LEV: Ovo su plate svih selektora na Mondijalu, da li znate na kom mestu je Krstajić

Aleksandar Kolarov

Još jedan fudbaler iz italijanskog prvenstva koji voli da ukrašava telo. I on, kao i Mitrović ima ‚rukave‘ od tetovaža, a kako se saznaje, za jednu je dao čak 5.000 evra.

Aleksandar Kolarov / Izvor: MN Press

Ivan Obradović

Nekadašnji fudbaler Partizana često na mečevima nosi majice dugih rukava ispod dresa, pa se ne može baš često videti koje sve tetovaže krase njegovo telo. Na njegovoj desnoj ruci, na nadlaktici, nalazi se tetovaža cveta, koja je teško vidljiva na mečevima.

Aleksandar Prijović

Fudbaler PAOK-a i reprezentativac Srbije ima poseban stil, kako oblačenja tako i frizure. Pre sedam godina izgledao je totalno drugačije (više pročitajte OVDE), a tad je počeo i da tetovira svoje telo. Njegove ruke ali i desna noga ukrašeni su tetovažama. Na ruci se nalazi i natpis na grčkom i uglavnom prevlađuju poruke.

Aleksandar Prijović / Izvor: Profimedia

POSLE KALJININGRADA: Još jedan stadion u Rusiji dobio DOZVOLU za upotrebu na Mondijalu! (FOTO)

Vladimir Stojković

Čuvar mreže Partizana i reprezentacije Srbije takođe voli tetovaže. Iako se ne vide, jedna je ipak morala da uoči, a to je slika Bogorodice na desnoj nozi. Na njegovom Instagarm profilu je vešto skrivao tetovažu, ali se ipak potkralo na nekoliko slika da se uoči makar delić.

Vladimir Stojković / Izvor: Foto: Instagram/vladimirstojkovic

Evidentno je da naši reprezentativci vole da ukrašavaju svoja tela, a ostaje da se vidi da li će do početka Svetskog prvenstva u Rusiji možda osvanuti još neka.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
04.04.2018. 18:44
Pogledajte više