NEMA PROSTORA ZA KALKULACIJE: Krstičić ima samo jednu poruku, DELIJE su ključan faktor pobede! (FOTO)

13.07.2018. 12:56
Piše:
Srbija Danas
Nenad Krstičić / Izvor: MN Press
Crveno-beli krenuli put Lige šampiona.

Fudbaler Crvene Zvezde Nenad Krstičić, ističe da je u ovom trenutku najbitnije da se njegovi saigrači i on oporave i spreme za duel sa Spartaksom u Beogradu. Crveno-beli su u prvom meču remizirali bez golova u Letoniji. Revanš utakmica je na programu 17. jula.

MORAO JE DA NAPUSTI BITKU U RIGI: Poznato je koliko je OZBILJNA povreda Stojiljkovića i kad se vraća

VIŠE NEMA VREMENA: Zvezdi hitno treba napadač

- Sada je najbitnije da se dobro oporavimo i da se pripremimo za ravanš. Bilo je teško na meču u Rigi za igru, teško vreme nas je dočekalo na našoj prvoj utakmici u sezoni. Zato smo sada fokusirani samo na svoju igru i na to da se što bolje pripremimo i pružimo najbolju partiju u utorak uveče. Sada smo upoznali protivnika, znamo šta možemo da očekujemo i siguran sam da će nam biti mnogo lakše na revanšu u Beogradu. Šteta je što imamo nekoliko povređenih igrača, ali nadam se da će se i oni oporaviti do utakmice. Sigurno će ekipi značiti nekoliko dodatnih dana da se još uigramo. To je posebno važno za pojačanja – rekao je Krstičić.

Nenad Krstičić / Izvor: MN Press

Zvezdin vezista ne očekuje da će se igra ekipe Spartaksa razlikovati od one koju su prikazali u Rigi.

- Ne verujem da će se ekipa Spartaksa prikazati u drugačijem svetlu, njihova igra je orijentisana na defanzivu. Svi stoje pozadi i čekaju kontru. Na našem stadionu i pred našim navijačima sa takvom igrom nemaju šta da traže, mi idemo na pobedu. Trebalo je već da zabeležimo pobedu i u prvom meču, nažalost nije se to desilo, ali sada ćemo na Marakani popraviti utisak. Idemo na pobedu i  verujem da ćemo se dobro pokazati- ističe Zvezdin vezista.

Podrška navijača je ono što će i u novoj sezoni biti vetar u leđa našim fudbalerima.

- Već smo pokazali protekle sezone da na našem stadionu možemo sve uz podršku navijača. Očekujem odličnu atmosferu, podršku sa tribina kakva je uvek na našim utakmicama, a siguran sam da će sve to doneti novu pobedu – poručio je Krstičić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
13.07.2018. 12:56
Pogledajte više