NIJE SAMO MILAN: Još jedan klub "lige petice" dolazi na Marakanu! Zna se i po KOGA! (FOTO)

23.04.2018. 10:22
Piše:
Srbija Danas
FK Crvena zvezda / Izvor: MN Press
Crveno-beli dočekuju crno-bele sa Banovog brda.

Još ranije na utakmicu 33. kola Superlige Srbije, između lidera i Čukaričkog, prisustvo meču najavili su emisari Milana. Tačnije direktor Rosonera Masimo Mirabeli prisustvovaće duelu protiv Brđana, ali su u Ljutice Bogdana dobili obaveštenje o još jednom dolasku na pomenuti duel.

Zvezda spremila plan za dovođenje velikog pojačanja

GARANCIJA USPEHA: Ovo su RAZLOZI zbog kojih Zvezda MORA da zadrži trenera! (FOTO)

FK Crvena zvezda / Izvor: MN Press

PRED VRATIMA MARAKANE: Bivši kapiten crveno-belih BLIZU dogovora sa Zvezdom! (FOTO)

Posle igranja na terenima francuske La lige i italijanske Serije A, napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić mogao bi da se oproba u još jednoj "ligi petice". Reč je o fudbalskoj eliti Nemačke, pošto će čelnici bundesligaša Hofenhajma takođe gledati okršaj crveno-belih i Lalatovićevog tima.

Ovaj klub već dugo prati popularnog Šilju, pa bi uskoro trebalo da odluče da li je on taj napadač koji može da im popravi efikasnost u narednoj sezoni. Na Marakni bi voleli da Pešić predvodi napad Crvene zvezde tokom evropskih kvalifikacija, ali reč je o igraču, koji uz Nemanju Radonjića, ima najveću tržišnu vrednost u redovima lidera Superlige.

Zimus je Bašakšehir bio spreman da izdvoji između do 5.000.000 evra za dovođenje Pešića, ali su u Zvezdi pokazali "crveno svetlo", jer im je ubojiti napadač bio potreban za nastavak takmičenja, naročito posle prodaje Boaćija.

Ispostavilo se da je to bio odličan potez. Spretni napadač je prebrodio krizu izazvanu promašajem u Moskvi i tokom marta i aprila nosio igru Crvene zvezde. Pešić je jedna od najboljih letošnjih akvizicija kluba sa Marakane. U njega je uloženo 750.000 evra, a sada je procena da bi crveno-beli mogli da inkasiraju pet miliona evra. Ove sezone postigao je 28 golova i upisao 25 asistencija.

Iako je generalni direktor lidera Zvezdan Terzić izjavio da "neće biti prodaje do kraja kvalifikacija", nije isključeno da nekadašnji golgeter Jagodine i Tuluza, od jeseni visok potencijal pokaže i na bundesligaškim stadionima.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
23.04.2018. 10:22
Pogledajte više