NIKAD DIREKTNIJI: Ivanić progovorio o RASPLETU u Ligi Evrope, ali i DOLASKU u Zvezdu (FOTO)

30.11.2017. 11:51
Piše:
Srbija Danas
Mirko Ivanić / Izvor: Profimedia
Sledi rasplet.

Mirko Ivanić je dao veliki doprinos osvajanju titule BATE Borisova u uzbudljivoj završnici beloruskog šampionata. Golom u poslednjim sekundama doneo novu titulu svom timu. Nekadašnji igrač Vojvodine se sve glasnije pominje kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde u januaru, ali pre toga i crveno-bele i BATE očekuje rasplet u Ligi Evrope. Ivanić pred poslednje kolo grupe "H" prednost daje Zvezdi.

- Crvena zvezda ima sve u svojim rukama. Siguran sam da neće propustiti šansu. Ekipa ima kvalitet i igra disciplinovano. Ima i odličnog trenera, koji je dosta toga promenio od kada je došao - rekao je Ivanić za Sportski žurnal.

DEČKO DA LI SE TI ŠALIŠ? Fudbaler Metalca UBEĐEN da će igrati na Mondijalu u Rusiji (FOTO)

O spekulacijama da bi ove zime mogao da se preseli u Beograd uprkos interesovanju Dinama iz Kijeva crnogorski reprezentativac kaže:

– Iz Zvezde me niko nije zvao. Moja želja je da ostanem u BATE do kraja ugovora, ali to ipak neće zavisiti od mene već od vodećih ljudi iz kluba. Ukoliko se pojavi neka dobra ponuda verovatno će razmisliti, tako da ništa nije isključeno – tvrdi Ivanić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
30.11.2017. 11:51
Pogledajte više