ZVEZDA GA SILNO ŽELELA: Nikola sad REŠETA U NEMAČKOJ, utišao prvoplasiranu ekipu (VIDEO)

12.09.2021. 16:45
Piše:
Srbija Danas
gol / Izvor: Foto: Youtube printscreen/SMZ
Pred sam kraj meča pogodio.

Fudbaleri SSV Jan Regensburga žele da uvedu ovaj klub ne previše čuvenog imena, ali velike tradicije, pravo u najjači rang nemačkog fudbala. Odlično su otvorili sezonu i posle šest kola nalaze se na prvom mestu Cvajte. Ipak, lasno su mogli da imaju 15 umesto 13 bodova.

Ove nedelje im je pobedu ukrao Nikola Dovedan, koji je pogotkom u 80. minutu doneo Nirnbergu 2:2 i sačuvao goste prvog poraza.

Pošto je Paderborn izgubio 0:1 kod kuće od Šalkea, Nirnberg je ostao jedini neporažen tim u ligi, ali se zbog čak četiri remija nalazi tek na šestom mestu.

Inače, Austrijanac srpskog porekla koji je postavio konačan rezultat u bavarskom gradiću bio je svojevremeno velika želja Crvene zvezde. Hteli su ga crveno-beli 2016. godine, međutim, iz LASK-a, posle pozajmice Altahu, prešao je u nemačkog drugoligaša Hajdenhajm, a od 2019. pokušava da vrati Nirnberg u Bundesligu.

Drugoplasirani Paderbon je izgubio od Šalkea pogotkom Simona Terodea u 63. minutu, tako da je Regensburg zadržao prvo mesto. Opaka sezona u drugom rangu nemačkog fudbala nas očekuje.

 

Piše:
Srbija Danas
12.09.2021. 16:45
Pogledajte više