NIŠTA OD NOVE SARADNJE: Zvezda ostaje bez važnog šrafa u ekipi (FOTO)

22.12.2018. 10:06
Piše:
Srbija Danas/Mozzart Sport
Crvena zvezda / Izvor: MN Press
Ovo niko nije očekivao.

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić je prema pisanju medija iz Grčke odbio da produži ugovor sa crveno-belima i to zbog toga što AEK želi da obnovi pregovore sa reprezentativnim vezistom. Atinjani daju sve od sebe da ga što pre dovedu u svoje redove.

Krstičić ima ugovor sa Crvenom zvezdom do 30. juna 2019. godine, tako da bi Krstičić mogao već ove zime da potpiše i da pređe na leto u AEK. Međutim, verovatnija opcija je da atinski tim već sada dovede Nenada u svoje redove i plati neko malo obeštećenje. Čak grčki mediji idu toliko daleko da najavljuju da AEK želi da kompletira transfer Krstičića do 29. decembra i da insistira što pre da ga vidi u svom timu.

DOŠLO VREME ZA RASTANAK: Miljenik Delija prelazi u klub koji zna samo za TITULE (FOTO)

Nenad Krstičić / Izvor: MN Press

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Evropski klub SPREMIO duplo veća primanja za Zvezdinog defanzivca! (FOTO)

Pitanje je naravno da li će AEK naći način da dovede srpskog vezistu, ali se ističe da su pregovori sa Zvezdom počeli.

Krstičić ima 28 godina, a do sada je u karijeri igrao za OFK Beograd, Sampdoriju, Bolonju, Alaves, a u Zvezdu je stigao 23. avgusta 2017. godine kao slobodan igrač. Zaista je pružao jako dobre igre do sada u crveno-belom dresu tako da interesovanje AEK-a uopšte ne treba da čudi.

Fudbaler Zvezde je u ovoj sezoni odigrao 13 utakmica u Superligi i postigao je jedan gol do sada. Bio je precizan i protiv Spartaks Jurmale u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Prošle sezone je igrao 27 utakmica i upisao se četiri puta u strelce. 

To je igrač koji je ima veliki uticaj na igru crveno-belih dostigao je maksimum u crveno-belom dresu. Iza njega je najboljih 18 meseci fudbala u karijeri. Krstičić je još od letos nalazi na meti atinskih žuto-crnih. Sada je stvar baš ozbiljna.

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas/Mozzart Sport
22.12.2018. 10:06
Pogledajte više