NIŠTA OD POJAČANJA: Disciplinci FSS SUSPENDOVALI Zvezdu! (FOTO)

29.12.2017. 09:40
Piše:
Srbija Danas
Koreografija Delija / Izvor: Srbija Danas
Prelazni rok sve bliži.

Disciplinska komisija FSS suspendovala je zbog dugovanja četiri kluba iz Superlige i oni neće moči da registruju nove igrače dok ne izmire dugove.

Članovi pomenutog tela su u četvrtak, na telefonskoj sednici, suspendovali čak deset klubova i zabranili im registraciju novih igrača u zimskom prelaznom roku. Razume se, dok ovi ne izmire finansijske obaveze.

UZMI ILI OSTAVI: Zvezda mu dala rok do 9. januara

NOVA ŽELJA CRVENE ZVEZDE: Na meti je i fudbaler Bundeslige

FSS / Izvor: MN Press

Od superligaša su kaženjeni Crvena zvezda, Vojvodina, Radnik iz Surdulice, Borac iz Čačka, iz Prve lige Srbije Jagodina, Inđija, Novi Pazar, kragujevački Radnički i užička Sloboda, dok je sankcionisan i Ženski fudbalski klub Sloga Radnički.

KOKEZA OŠTRO PO TERZIĆU: Pitajte Zečevića za koga navija taj menadžer na privremenom radu u Zvezdi

- Nijedan od ovih klubova neće moći da registruje pristigle fudbalere do izmirenje dugovanja, na osnovu pravosnažnih presuda Arbitražnog suda FSS i drugostepenog organa. Dužnicima su ostavljene dve mogućnosti - da regulišu dugovanja ili naprave sporazum sa drugom stranom o izmirenju u određenom roku- piše Sportski žurnal.

Naredna sednica Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije zakazana je za 10. januar, a prelazni rok na teritoriji naše države počinje 15. januara.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

 

Piše:
Srbija Danas
29.12.2017. 09:40
Pogledajte više