NOVA BLAMAŽA GAUČOSA! Argentinci PONIŽENI, primili ČETIRI gola, blistao igrač Arsenala (VIDEO+FOTO)

14.11.2017. 19:24
Piše:
Srbija Danas
Aguero / Izvor: Reuters
Prijateljski meč.

Reprezentacija Nigerije ponizila je Argentinu pobedom 4:2 u prijateljskom meču odigranom u Krasnodaru. Super orlovi su u 36. minutu gubili 2:0, ali su do kraja meča napravili veliki preokret i stigli do jedne od najvećih pobeda u istoriji, kojom su najavili velike domete na SP u Rusiji. Nigerijce je ka pobedi predvodio ofanzivni vezista Arsenala Aleks Ivobi, dvostruki strelac, a Argentincima za blamažu svakako nije opravdanje što nije igrao Leo Mesi.

KRSTAJIĆ POSLE KOREJE: Mladi igrači iskoristili šansu, nameću se za Mondijal (FOTO)

OVO JE MNOGIMA PROMAKLO: Detalj iz Ulsana JASNO govori ko će biti SELEKTOR na Mondijalu (VIDEO)

Početak meča nije nagoveštavao debakl Argentine, naprotiv. Ever Banega je u 28. minutu doveo Gaučose u vođstvo, a osam minuta kasnije prednost je duplirao Serhio Aguero. Delovalo je tad da će Nigerijci doživeti debakl u Krasnodaru, ali desilo se poptpuno suprotno. Keleči Iheanačo, napadač Lestera, smanjio je na 1:2 u 44. minutu, a u drugom poluvremenu na terenu je postojao samo jedan tim - Nigerija. Super orlovi su za samo 21 minut postigli tri gola i šokirali Argentince. Aleks Ivobi je bio strelac u 52. i 73. minutu, dok je napadač Tijanđin Tede Ideje Braun postigao gol u 54. minutu. 

FUDBALSKI ZEMLJOTRES! Eliminacija Italije NAPRAVILA TEKTONSKE promene u šeširima za ŽREB! (FOTO)

KO ODLAZI, A KO DOLAZI? Čović otvorio karte! Spominjao Zagorca i centra od 700.000 evra!

VELIKO POJAČANJE: Bivši igrač Zvezde potpisao za Dinamik! (FOTO)

SPEKTAKL U NAJAVI: Fudbalski veterani iz sveta sledeće godine u Beogradu (FOTO)

Argentina se jedva plasirala na Mondijal, a iako će biti u prvom šeširu u žrebu 1. decembra, jasno je da sa ovakvom igrom ne može da se nada ponavljanu uspeha iz prethodnih godina, kad je igrala tri uzastopna finala na velikim takmičenjima, pa je pred selektorom Horheom Sampaolijem izuzetno težak posao da nešto promeni i poboljša. 

SVE NAJNOVIJE SPORTSKE VESTI MOŽETE PROČITATI OVDE

Piše:
Srbija Danas
14.11.2017. 19:24
Pogledajte više