NOVI ISPIT ZA CRVENO-BELE: Zvezdi na crtu izlazi LASK (FOTO)

30.06.2018. 08:58
Piše:
Srbija Danas/D.N.
FK Crvena zvezda / Izvor: Srbija Danas
Treća provera srpskog šampiona na pripremama u Austriji.

Posle pobede nad Ridom i Apolonom, fudbalere Crvene zvezde očekuje nova pripremna utakmica. Ovog puta protivnik prvaka Srbija biće još jedna ekipa iz Austrije, ali iz najvišeg ranga. Reč je o ekipi LASK iz Linca, grada koji je 100-ak kilometara udaljen od baze crveno-belih, Vindišgarstena. LASK je sezonu za nama završio na četvrtom mestu.

Zvezda dovela sedmo pojačanje, potpisao i Holanđanin!

ANĐELKOVIĆ: Džin uvek iznenadi (VIDEO)

teren / Izvor: Srbija Danas

U prethodna dva meča, ekipa Vladana Milojevića nije primila gol (2:0 i 1:0), a startne postave su bile prilično identične. Na golu protiv Rida je bio Borjan, a ispred njega Stojković, Savić, Babić, Hajdin, Jovičić, Krstičić, Meleg, Srnić, Ben i Pešić. U sledećem meču, u prvih 11 su bili Gobeljić i Jevtović, umesto Hajdina i Melega. U oba meča, u nastavku je uglavnom menjana skoro cela postava.

Utakmica će ponovo biti odigrana na "Dana areni", sa početkom u 17 časova. Očekuje se da bude više navijača Zvezde iz Austrije, s obzirom da je vikend. Meč bi trebalo uživo da gleda i novajlija Ebisilio.

Posle ovog meča, crveno-bele očekuje i generalna proba protiv Bohemiana, u ponedeljak. Zatim sledi povratak u Beograd, a prva takmičarska utakmica biće odigrana 11. jula, u Rigi protiv Spartaksa, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Sve najnovije vesti sa Mondijala u Rusiji možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas/D.N.
30.06.2018. 08:58
Pogledajte više