NOVI TRANSFER U NAJAVI: Fudbaler Zvezde OTKRIO ko je sledeće pojačanje na Marakani! (FOTO)

29.01.2019. 09:23
Piše:
Srbija Danas
FK Crvena zvezda / Izvor: MN Press
Crveno-beli u prvoj proveri savladali nemački Nordhauzen.

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na pripremama u Antaliji, a u prvoj proveri izabranici Vladana Milojevića savladali su nemačkog niželigaša Nordhauzen (izveštaj pročitajte OVDE). Već u sredu srpski šampion sastaje se sa bečkom Austrijom (15), pa će trener Vladan Milojević imati priliku da se još više uveri u mogućnosti kandidata.

FUDBALER DINAMA ŽELI DA IGRA ZA SRBIJU: Sanjam dres ORLOVA (FOTO)

LUDILO U KOLORADU: Denver bio ZALEĐEN na -25! A onda je stvar u svoje ruke UZEO Jokić! (VIDEO)

Nemanja Milunović / Izvor: Srbija Danas

POPOVIĆ: Zvezda uvek može da računa na mene

U prolećnom delu zvezdaška polaže od Nemanje Milunovića. Doskorašnji defanzivac BATE Borisova, posle nekoliko propalih pregovora, ove zime je ipak postao član crveno-bele porodice.

- Ima mnogo stvari oko mog dolaska u Zvezdu. Već nekoliko prelaznih rokova je bilo kontakata, a meni je supruga bila trudna sa drugim detetom. Nije bio dobar momenat za promenu sredine pogotovo jer smo se tamo navikli i sve nam je odgovaralo, tako da su te stvari mimo fudbala uticale na moje odluke. Sa time su bili upoznati i Mirkela i Terzić - objašnjava Milunović.

Zvezdin štoper ne krije želju da na Marakani vidi doskorašnjeg saigrača iz beloruskog šampiona Mirka Ivanića, na čijem dovođenju uprava srpskog šampiona uveliko radi.

- Tri godine sam bio sa Ivanićem u Borisovu i voleo bih da ponovo igramo zajedno. Čujemo se svaki drugi dan, videću se sa njim pošto je i BATE ovde na pripremama. Kad je dolazio iz Vojvodine u BATE, ja sam ga iz hotela u hotel preveo, tako da sam mu u šali rekao da će tako i sada biti. Daće Bog da bude tako - istakao je Nemanja Milunović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Jovana Brakočević.

 

Piše:
Srbija Danas
29.01.2019. 09:23
Pogledajte više