NOVINAR SRBIJE DANAS ŽESTOKO OŠTEĆEN: Žalio se UEFA, zahteva svoj NOVAC! (VIDEO)

23.02.2017. 11:54
Piše:
Srbija Danas
Paulo Dibala / Izvor: Foto: Printscreen/youtube/mattia Brusi HD
Igor Subić najavljuje tužbe sudovima u Strazburu i Lozani.

Novinar sportske redakcije Srbije Danas, Igor Subić još jednom je dokazao da je najveći ekspert u našoj zemlji kad je u pitanju međunarodni fudbal i sportsko klađenje. Međutim, ovoga puta njegov instikt nije adekvatno nagrađen.

Igor Subić / Izvor: Foto: Printscreen/facebook/Igor Subić

Subić je greškom nemačkog sudije Feliks Briha ostao „kratak“ za 94. 464 dinara ili 790 evra. Naš kolega je zbog toga pisao UEFA zahtevajući da mu evropska kuća vrati potencijalni dobitak koji samo grubom greškom arbitra utakmice Porto-Juventus nije u njegovom džepu.

Naš kolega je maestralno pogodio da će na meču Sent Etjena i Mančester junajteda prvi mrežu zatresti Henrik Mhtarjan, a da će u duelu Valensije i Reala prvi strelac biti Simone Zaza.

Za dobitak od 790 evra ostalo mu je još samo da Paulo Dibala bude prvi strelac na meč Porto – Juventus. Argentinac je zaista zatresao mrežu Zmajeva početkom drugog poluvremena, ali su Brih i njegovi saradnici poništili pogodak, iako se na snimku jasno vidi da nedozvoljne pozicije nije bilo.

- Zahtevaću od UEFA da mi isplati mojih 94.464 dinara, Ako bude potrebno žaliću se sudovima u Strazburu i Lozani – jasan je kolega Subić.

Piše:
Srbija Danas
23.02.2017. 11:54
Pogledajte više