OBJAVLJEN SPISAK: Nema Đurđevića, ali Muslin ima specijalnog DŽOKERA za Vels (FOTO)

19.05.2017. 12:03
Piše:
Srbija Danas
Fudbalska reprezentacija Srbije / Izvor: MN Press
Pozvano je 25 igrača.

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin, objavio je spisak igrača za meč protiv Velsa u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

NIKOLIĆ O NAPADIMA NA PARTIZAN: Odsustvo zdravog razuma!

ODE CEO TIM: Zvezdu napušta OVIH 10 igrača! Neizvestan ostanak i trojice najboljih! (FOTO)

Na spisku će se naći i debitant Aleksandar Prijović, koji je dobio dozvolu FIFA još u martu, ali ga je povreda sprečila da bude u nacionalnom timu za duel sa Gruzijom. U odnosu na prethodno okupljanje nema golgetera Partizana Uroša Ðurđevića, koji predvodi mladu reprezentaciju na pripremama za Evropsko prvenstvo u Poljskoj, a iz istog razloga vraćeni su Mijat Gaćinović i Saša Lukić, dok su povređeni Nikola Maksimović i Lazar Marković.

Muslin je pozvao 25 igrača:

Golmani: Vladimir Stojković (Notingem Forest), Predrag Rajković (Makabi Tel Aviv), Aleksandar Jovanović (Arhus).

Odbrana: Branislav Ivanović (Zenit), Jagoš Vuković (Konjaspor), Stefan Mitrović (Gent), Matija Nastasić (Šalke), Aleksandar Kolarov (Mančester Siti), Ivan Obradović (Anderleht), Antonio Rukavina (Viljareal), Uroš Spajić (Anderleht), Miloš Kosanović (Standard).

Sredina terena: Ljubomir Fejsa (Benfika), Luka Milivojević (Kristal Palas), Nemanja Radoja (Selta), Nemanja Matić (Čelsi), Nemanja Gudelj (Tjanđin).

Napad: Dušan Tadić (Sautempton), Filip Kostić (Hamburg), Zoran Tošić (CSKA), Aleksandar Mitrović (Njukasl), Andrija Pavlović (Kopenhagen), Mijat Gaćinović (Ajntraht Frankfurt) , Aleksandar Katai (Alaves) i Aleksandar Prijović (PAOK).

Utakmica između Srbije i Velsa igra se 11. juna na stadionu Rajko Mitić. Posle petog kola "orlovi" se nalaze na prvom mestu kvalifikacione D grupe sa 11 bodova, koliko ima i Republika Irska, ali i četiri više od Velsa i Austrije.

SPREMA SE BOMBA: Odlični napadač prvo pojačanje Partizana? (FOTO)

Piše:
Srbija Danas
19.05.2017. 12:03
Pogledajte više