OBJAVLJENO KADA JE ASANO PRIMAO PLATE: Prvi čovek crno-belih tvrdi "SVE JE PREVARA"

07.05.2021. 10:11
Piše:
Srbija Danas
Takuma Asano / Izvor: MN Press
Bura se ne stišava.

Priča o navodoj izdaji Takume Asana se ne stišava. Japanac je prošle nedelje napustio Humsku zbog, kako je i sam naveo, neisplaćenih zarada. O tome je ovoga puta govorio i predsednik crno-belih Milorad Vučelić gostujući u Jutarnjem programu na televiziji Pink.

MILIONSKI TRANSFER U HUMSKOJ: Juventus KUPUJE u Partizanu!

MILIONSKI TRANSFER U HUMSKOJ: Juventus KUPUJE u Partizanu!

ŠTA ĆE BITI SA NATHOM I MARKECOM: Oglasili se iz Humske! Sada je sve jasno

ŠTA ĆE BITI SA NATHOM I MARKECOM: Oglasili se iz Humske! Sada je sve jasno

GOLOVI SU BILI PREPORUKA: Partizanov napadač dobio NAJVAŽNIJI poziv!

GOLOVI SU BILI PREPORUKA: Partizanov napadač dobio NAJVAŽNIJI poziv!

- Slučaj Asano će doživeti epilog na sudu. Nadležan je i naš sud po ugovoru koji je potpisan, i nadležni su organi FIFA. Ovo je verovatno prevara u kojoj je učestvovao jedan strani klub, koji je s Asanom hteo da izbegne da plaća transfer Partizanu, i da je na taj način dobije više para, i on sam bio deo toga - rekao je Vučelić.

Prvi čovek crno-belih je potom izneo datume kada je japanski fudbaler dobio platu.

Lil i dalje drži prvo mesto u Francuskoj, ima bod više od PSŽ-a i očekuje nas velika borba za titulu u poslednja tri kola. Lil večeras (21.00) gostuje Lansu, a kvota na dvojku je 2,05. Pogledajte sve kvote klaidionice MOZZART za Lans - Lil.

- Govori se da smo ga mi zlostavljali, ponižavali ili ucenjivali i da su mu kasnile plate. Dakle ovako, 5. oktobra 2020. Asano je dobio platu. Pa onda 4. novembra je dobio platu. Zatim 8. decembra je dobio platu, 12. januara je dobio platu, 18. februara 2021. je dobio platu, 26. marta je dobio platu i deo duga od ranije. I 5. maja je trebalo da dobije platu da nije njegovog odlaska. Tako je on ponižavan, a u FIFA postoji pravilo, da igraču mora da bude ugrožen status ili egzistencija - jasan je Vučelić.

Vučelić je takođe za Novosti izneo sumnje da je cela stvar sa odlaskom Japanca ništa drugo do iscenirana prevara. 

- Cela ta priča sa Asanom je čista prevara! Pretpostavljam da se radi o dogovoru Japanca sa nekim klubom koji želi da ga angažuje, a po svemu je potpuno jasno da on nije imao nijedan osnov ni po našim, ni po zakonima UEFA, da uradi to što je uradio. U svemu ovome je po slovu ugovora nadležan i naš sud - rekao je Vučelić za Novosti.

Ništa nam drugo ne preostaje do da sačekomo potencijaln i dugo spominjano suđenje koji nikako nije za primer kada je sport u pitanju. 

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

Piše:
Srbija Danas
07.05.2021. 10:11
Pogledajte više