ODLAZAK IZ ZVEZDE: Nezadovoljan minutažom NAPUŠTA redove šampiona (FOTO)

06.12.2018. 11:01
Piše:
Srbija Danas
FK Crvena zvezda / Izvor: MN Press
Gubi strpljenje.

Najvljivano je početkom leta da će nekadašnji kapiten Vojvodine Dejan Meleg ove sezone biti jedan od nosilaca Zvezdine igre. Tim pre što je na Marakanu stigao kao velika želja sportskog sektora, posle dugotrajnih pregovora sa Kajzerijem.

Međutim, nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije nije uspeo da se izbori sa ozbiljnom konkurencijom u ofanzivnom delu manevra. U poslednje vreme retko dobija šansu i u prvenstvenim mečevima.

LUDILO U FRANCUSKOJ: Bivši igrač Partizana nije poštovao fer-plej, zamalo da dobije batine (VIDEO)

Dejan Meleg / Izvor: MN Press

NEĆETE VEROVATI KO JE PRVI POSETIO BORJANA: Fotografija iz bolnice koja će vas RAZNEŽITI (FOTO)

Levonogi vezista je potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, ali bi sa klubom sa Marakane mogao da se rastane već ove zime. Pitanje je hoće li samo privremeno razdužiti crveno-belu opremu i otići negde na pozajmicu, ili će jednostavno raskinuti ugovor sa srpskim šampionom.

Kako se može čuti novosadska Vojvodina je izrazila želju da obnovi saradnju sa bivšim kapitenom i pomogne mu da karijeru vrati na put. Pre Crvene zvezde Meleg je nosio dres Kajzerija, ali se ni u Turskoj nije naigrao. Iza njega je već 18 meseci nekonstantnog igranja, a to za igrača u njegovim godinama može da bude problem.

Jedino je u dva navrata u Vojvodini imao zapažene role, kao i u reprezentaciji, gde je sa selekcijom do 19 godina osvojio Prvenstvo Evrope 2013. godine. 

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
06.12.2018. 11:01
Pogledajte više