ODMAH PRIONULI NA POSAO: Fudbaleri Crvene zvezde stigli u Antaliju i poslali MOĆNU sliku

27.01.2018. 13:01
Piše:
Srbija Danas
FK Crvena zvezda / Izvor: MN Press
Crveno-beli odrađuju drugi deo priprema.

Fudbaleri Crvene zvezde posle odrađenog prvog dela priprema na Kipru, oni su otputovali u Antaliju, gde će nastaviti da se spremaju za nastavak sezone. Zbog vremenske razlike u Turskoj, crveno beli su ustali u šest časova po srpskom, a osam po lokalnom vremenu, dok je početak treninga bio zakazan za 9:30.

BOAĆI JURI VIZU!? Ponedeljak dan ODLUKE (FOTO)

SPREMNI ZA DRUGI DEO PRIPREMA: Ekspedicija Zvezde doputovala u Tursku

Izabranici Vladana Milojevića radili su nešto više od sat i po vremena na jednom od dva terena koji se nalaze u sklopu hotela i koji su im na raspolaganju. Prezadovoljni su uslovima u Turskoj, a kao najvažniju stavku ističu kvalitet terena. Uvodni trening otpočeo je zagrevanjem, a posle nekoliko istrčanih krugova prešli su na vežbe vođenja lopte, a radilo se i na kontroli lopte. Navijače može da raduje podatak da su svi igrači zdravi.

Prva provera u Turskoj očekuje se u nedelju i čak dva prijateljska meča, kako bi svi fudbaleri imali priliku da se okušaju na terenu. Prva provera je u 15 časova, (Suduv, Litvanija), umesto prvobitno planirane utakmice sa Luč Energijom iz Vladivostoka. Od 18 časova je druga utakmica gde Zvezda igra sa Dinamom iz Bresta.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
27.01.2018. 13:01
Pogledajte više