OGLASIO SE TALENTOVANI LUKA ADŽIĆ: Evo šta je PORUČIO treneru Milojeviću

27.01.2018. 13:17
Piše:
Srbija Danas
Luka Adžić / Izvor: MN Press
Mladi fudbaler ima još godina ugovora sa crveno-belima.

Menadžer talentovanog igrača Zvezde Luke Adžića Radojica Božović nedavno je najavio da bi mogao da napusti crveno-bele jer trener Vladan Milojević ne računa na njega, ali mladi fudbaler spušta loptu

- Karijeru mi vode otac i kum. Imam veliko poverenje u njih. Izneli su svoje viđenje situacije, ali pre i posle svega Crvena zvezda je iznad svih nas. Interes tima je na prvom mestu. Ovo je moj klub, moja kuća i ja sam srećan kad god obučem ovaj dres. Želeo bih da ostavim dublji trag u Zvezdi, zato radim maksimalno da se nametnem treneru Milojeviću. Imam još godinu dana ugovora, ne žurim, mislima sam 100 odsto u ovde i videćemo šta će se dogoditi - kazao je za Novosti Adžić. 

NIJE HTEO DA OSTANE NEDOREČEN: Omić poslao MOĆNU poruku Delijama (FOTO)

ODMAH PRIONULI NA POSAO: Fudbaleri Crvene zvezde stigli u Antaliju i poslali MOĆNU sliku

Luka Adžić / Izvor: MN Press

U Superligi i Kupu Srbije igrao je Luka  na 16 mečeva (od 24), postigao četiri gola, zabeležio tri asistencije za 732 minuta na terenu.

- Dobijao sam minutažu koju je trener Milojević smatrao da je potrebno. Normalno je da svaki fudbaler voli da igra stalno i svih 90 minuta, ali kad sve sabere ne smem da budem nezadovoljan. Ostaje žal što nisam osetio na terenu tako velike mečeve u Ligi Evrope, ali mi je to i motiv da još bolje i više radim kako bih se izborio za mesto u timu - kazao je Luka.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
27.01.2018. 13:17
Pogledajte više