OMLADINSKA LIGA ŠAMPIONA: Gol Joveljića u Parizu, crveno-beli poklekli u finišu meča (FOTO)

03.10.2018. 15:52
Piše:
Srbija Danas
Dejan Joveljić / Izvor: Srbija Danas
Drugo kolo.

Omladinci Crvene zvezde poraženi su u meču drugog kola "C" grupe Lige šampiona od vršnjaka iz PSŽ-a sa 2:1. Crveno-beli su pružili odličnu partiju tokom celog meča, međutim, u samom finišu su ipak poklekli i ostali bez bodova u Parizu.

PREVARA GODINE! Neviđena PLJAČKA ljudi na kladionici u meču PSŽ - Zvezda! Razlog će vas NASMEJATI! (FOTO)

ČITALI SMO FRANCUSKU ŠTAMPU: Parižani DRHTE zbog Delija, zvali su čak i Le Taleka! (FOTO)

Domaći su do vođstva stigli već u osmom minutu. Parižani su iskoristili gužvu u petercu posle kornera, a odbijenu loptu u mrežu je prosledio vezista Kapo.

Već u sledećem napadu, Zvezda je prvi put zapretila. Šut Alekse Terzića iz slobodnog udarca odbranio je golman Inosen.

Priliku da dupliraju vođstvo, Sveci su imali u 25. minutu. Sevnula je kontra Parižana, ali je Gordić sjajnom intervencijom sačuvao crveno-bele.

Uprkos konkretnijoj igri Parižana u prvom delu, izabranici Bratislava Živkovića strpljivo su čekali šansu. I dočekali je u poslednjim sekundama prvog poluvremena. Kada se sudija Sant spremao da pošalje igrače u svlačionicu, Velikić je iskoristio grešku domaćina, oduzeo loptu i uposlio Dejana Joveljića, a napadač Zvezde u drugoj evropskoj utakmici zaredom nadmudrio protivničkog golmana Inosena. U samom finišu meča domaćin je golom Frensena ipak slavio na ovom meču i ostvario prvi trijumf u Ligi šampiona. 

U drugom meču grupe "C" Liverpul i Napoli su remizirali 1:1 u Italiji.

PSŽ - Crvena zvezda 2:1

STADION: Žorž Lefevr

STRELCI: Kapo 8, Fresan 80 - Joveljić 45+1.

SUDIJA: Alan Sant (Malta)

ŽUTI KARTONI: Pambele, Kapo - Jovičić.

PSŽ: Inosen, Vilijams, Larkeč (Nia 87. minut), Pambele, Kousi, Kapo, Kulibali (Fresanž 61. minut), Žajsen, Kalimundo, Japi (Ruiz 61. minut), Fadiga Očiča 71. minut).

CRVENA ZVEZDA: Gordić, Kukolj (Stajić 67. minut), Terzić, Adžibaba (Ajdinović 83. minut), Milikić, Jovičić, Velikić (Đorđević 67. minut), Stojančić (Stojanović 77. minut), Joveljić, Jocić, Kupusović (Burmaz 77. minut).

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na instagram profilu portala SrbijaDanas.com.

Piše:
Srbija Danas
03.10.2018. 15:52
Pogledajte više