OTKRIVENO: Kako su Boaći i Ben pomogli Popoviću da se proslavi

08.03.2019. 17:06
Piše:
Tanjug
Fudbaleri Crvene zvezde / Izvor: Foto: FK Crvena zvezda
Fudbalere Crvene zvezde očekuje utakmica sa Zemunom.

Drugi golman Crvene zvezde Zoran Popović rekao je da su penali lutrija, ali da mu prijaju pohvale jer je baš u dobroj seriji odbrana. Popović je u prošlom kolu Superlige odbranio penal protiv Mladosti iz Lučana, a u tom meču Zvezda je izjednačila rekord sa 51 utakmicom bez poraza.

BEČKA ŠKOLA: Krstajić objavio spisak, a ŠMEKERSKI potez Marka Pantelića će se dugo prepričavati (FOTO)

BEČKA ŠKOLA: Krstajić objavio spisak, a ŠMEKERSKI potez Marka Pantelića će se dugo prepričavati (FOTO)

PRED START INDIJAN VELSA: Đoković odneo VELIKU pobedu (FOTO)

PRED START INDIJAN VELSA: Đoković odneo VELIKU pobedu (FOTO)

- Penali su lutrija, nekada se obrani, a nekad ne. Ja sam sada u dobroj seriji, kao i prethodnih godina kada sam branio za Voždovac. Nadam se da će tako i da ostane i da ću bar svaki drugi da obranim, ako ne svaki - rekao je Popović tokom druženja sa navijačima u Knez Mihajlovoj.

Golman crveno-belih istako je i da njegov tima ima odlične cuvare mreže.

- Mislim da su ljudi iz Crvene zvezde napravili dobar posao, nas je četvorica i svi smo odlični golmani i klub u svakom trenutku može da se osloni na nas - rekao je Popović i objasnio kako vežba odbranu jedanaesteraca.

Zoran Popović / Izvor: Foto: crvenazvezdafk.com

- Vežbam penale dosta, ostajem posle treninga, imamo neko takmičenje. Dosta je lakše kada ti penale šutira neko kao što je Boaći ili Ben, kada dođe utakmica onda to sve bude drugačije, jer su oni odlični izvođači penala - zaključio je Popović.

Fudbaleri Crvene zvezde Milan Pavkov, Dušan Jovančić, Veljko Simić i Zoran Popović družili su se danas sa navijačima u Knez Mihajlovoj ulici u Beogradu. Zvezdini asovi častili su navijače tortom i pozvali ih na proslavu 74. rođendana na utakmici protiv Zemuna (subota, 18 časova), a ujedno damama podelili ruže i čestitali 8. mart.

BONUS GALERIJA

Upoznajte zanosnu američku surferku Anastasiju Ešli.

Piše:
Tanjug
08.03.2019. 17:06
Pogledajte više