OVO JE JEDINA ISTINA: Zvezda se oglasila povodom slučaja Mičela Donalda

13.03.2018. 12:40
Piše:
Srbija Danas
micel-donald / Izvor: Srbija Danas
Holanđanin propustio meč protiv Napretka.

Neigranje Mičela Donalda  u meču Crvene zvezde i Napretka koji je završen rezultatom 1:1 izazvalo je mnogo oprečnih informacija među navijačima crveno-belih.

Kapiten Zvezde u bolnici!

Navijači Zvezde su zabrinuti, a oglasio se i Donald (FOTO)

Od prvobitne objave da Holanđanin ima problema sa kolenom i da je zbog toga propustio utakmicu došlo se do toga je Donald imao kardioloških problema, odnosno da mu je pozlilo i da mu je pružana pomoć u stanu. Holanđanin se danas već oglasio na Instagramu i umirio navijAče svojom poruko, a sada se oglasio i klub iz Ljutice Bogdana.

NOVI MALER ZA ZVEZDU: Iskusnog prvotimca čeka duža pauza

 - Povodom informacija koje su se pojavile u vezi zdravstvenog stanja našeg prvotimca Mičela Donalda, Crvena zvezda želi da poruči javnosti da se Donald oseća dobro, da ne postoje ozbiljni zdravstveni problemi već da je reč o preventivnim ispitivanjima. Očekujemo da Donald bude uskoro otpušten sa ispitivanja, a prve procene su da će moći normalno da nastavi sa treninzima. Molimo medije da do tada poštuju Donaldovu privatnost, a kako bi se izbegle spekulacije niko iz kluba se neće oglašavati ovim povodom do potvrde lekara - saopšteno kje iz kluba.

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
13.03.2018. 12:40
Pogledajte više