OVO NE SMETE DA PROPUSTITE: Najveće kvote i samo jedan klik do 1.500 dinara

02.03.2021. 11:39
Piše:
Promo
Borusia Dortmund / Izvor: Profimedia
Vreme je za završnicu nacionalnih Kupova, ali i vanredna kola širom Evrope.

Najbolje kvote i još bolji bonusi, naravno, nalaze se samo u Meridianu! Kao i uvek, "novajlije" čeka fantastičan bonus dobrodošlice od čak 1.500 DINARA za sportsko klađenje.

Bonus možete odmah preuzeti OVDE.

A onda... Vreme je za završnicu nacionalnih Kupova, ali i vanredna kola širom Evrope.

Današnji izbor vodi nas u Vels, Nemačku i Italiju, a OVDE možeš da pogledaš kompletnu ponudu.

Ipak, mečeve u nastavku nikako ne bi trebalo da izostaviš sa tiketa.

KARDIF - DERBI, KEC 2.15 
(Utorak, 20.00)

U Čempionšipu, gotovo da je svaka utakmica mali derbi. Velikog favorita kao i da nema, a tako je i u ovom susretu. Kardif se nalazi na samo dva boda od plej-ofa za ulazak u Premijer ligu, dok je Derbi na devet bodova od zone ispadanja. Do 18. pozicije današnji gost je stigao zahvaljujući odličnom učinku u poslednjih pet utakmica (10 od 15 bodova). Fudbaleri Kardifa, koji trenutno imaju daleko veće ambicije od kolega iz Derbija, pobedom bi prestigli Bornmut koji trenutno zauzima poslednje mesto koje vodi u doigravanje za elitni rang sa dva boda više od Kardifa.

B. MENHENGLADBAH - DORTMUND, DVOJKA 2.30 
(Utorak, 20.45)

Duel dve Borusije, pravi derbi za četvrtfinale Kupa! U daleko boljem raspoloženju u ovaj meč će ući gost koji je vezao tri pobede, uključujući i prvi duel osmine finala Lige šampiona protiv Sevilje. Menhengladbah je poslednju pobedu ostvario upravo u Kupu, početkom februara. Od te utakmice sa Štutgartom, zabeležen je jedan remi i četiri poraza i, ako ništa drugo, samo ta činjenica može da predstavlja problem domaćinu. "Milioneri" dominiraju u međusobnim duelima. Menhengladbah je pobedio na poslednjem susretu, ali pre toga je Dortmund zabeležio čak 12 vezanih pobeda protiv današnjeg rivala.

SASUOLO - NAPOLI, DVOJKA 2.10 
(Sreda, 18.30)

Nije puno ljudi koji su očekivali da, nakon 24 kola Sasuolo vide blizu mesta koja vode u Evropu, ali ipak - tu su. Samo osam bodova deli ova dva rivala na tabeli Serije A, a ishod ovog malog derbija nekoj od ekipa će značajno promeniti šanse za što boljim plasmanom. Toplo-hladno igra Napoli koji već neko vreme nije spojio dve ligaške pobede, a gostovanje Sasuolo, koliko god da neće biti lako, prava je prilika da Đenaro Gatuzo i njegovi igrači uđu u pravi ritam. Osvajanje titule, odavno je zaboravljena želja kod Napolitanaca

*NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Piše:
Promo
02.03.2021. 11:39
Pogledajte više