PARTIZAN GOSTUJE U NOVOM SADU: Mirković UPOZORAVA na VAŽAN detalj! (FOTO)

14.09.2018. 15:20
Piše:
Srbija Danas
Zoran Mirković / Izvor: MN Press
Meč na "Karađorđu" igra se u subotu (16).

Završen je mini-odmor za fudbalere Partizana. Posle pauze zbog reprezentativnih obaveza, crno-bele očekuje gostovanje na "Karađorđu" i meč protiv Proletera, u okviru osmog kola Superlige Srbije.

NOVI PROBLEM ZA SUMU: Partizanov vezista još nije POTPISAO za Makabi! (FOTO)

OSVETA JE SPREMNA: Navijači Napolija spremaju neprijatno IZNENAĐENJE De Lorentisu na Marakani (FOTO)

Nemanja Miletić / Izvor: MN Press

 

 

U SAMO TRI REČI: Iliev ODGOVORIO da li NAJTALENTOVANIJI igrač Partizana prelazi u Zvezdu (FOTO)

Od dolaska trenera Zorana Mirkovića, Parni valjak zna samo za pobede. Tri vezana trijumfa u prvenstvu, protiv Zemuna, Mačve i Bačke, ulivaju veliki optimizam pred subotnji duel sa Novosađanima.

- Posle pauze idemo u nastavak prvenstva. Ubačen nam je Rad između Proletera i Zvezde... Proleter je opasan tim i dobro prete iz prekida. Svaka utakmica nam je važna - istakao je Bata Mirković.

Crno-beli će sa pojačanim kadrom izaći na megdan novajliji, pošto su se sa reprezentativnih obaveza vratili Janković, Kosović, Šćekić i Zakarić.

- Igrači koji su došli sa reprezentativnih obaveza su umorni. Svi su na raspologanju... Osim Miletića i jednog stranca. Radili smo na taktičkim stvarima tokom pauze. Od četvrtka smo svi na okupu i očekujem dobar mec protiv Proletera.

Šef struke crno-belih osvrnuo se potom na Večitog rivala i situaciju oko igračkog kadra.

- Zvezda ima ogroman broj igrača.. Preko 30 i mogu da rotiraju, međutim, mi moramo da se okrenemo sebi i da gledamo svoja posla - rekao je Zoran Mirković pred okršaj sa debitantom u Superligi Srbije.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
14.09.2018. 15:20
Pogledajte više