PARTIZAN BEZ VEZISTE: Poznato gde NASTAVLJA karijeru (FOTO)

22.02.2017. 08:42
Piše:
Srbija Danas
FK Partizan / Izvor: MN Press
Trener Nikolić ne računa na njega.

Žestoka konkurencija u veznom redu, primorala je Uroša Damnjanovića (22) da promeni sredinu. Mladi vezista juče se oprostio sa saigračima i krenuo put Slovačke. Naredna destinacija momka rođenog u Kovačevcu, biće Slovan iz Bratislave, višestruki šampion te države.

Damnjanović je prošao kompletnu omladinsku školu Rada, međutim, u Humskoj nije dobio pravu priliku. Često je slat na pozajmicu u Sinđelić, a u prvoligašu je takođe konstantno pružao sjajne partije.

LOPTA BEŽALA OD GOLMANA: Majstorija Nigeza za VOĐSTVO Atletika (VIDEO)

Uroš Damjanović / Izvor: MN Press

TRENER VOJVODINE SUROVO ISKREN: Zličić šeta i povremeno trči, a Kneževićem sam TOTALNO nezadovoljan

Kao nagradu, dobio je i poziv bivšeg selektora Tomislava Sivića da debituje u mladoj reprezentaciji Srbije. Posle toga usledio je i povratak u Humsku i debitovanje u Kupu Srbije, protiv Žarkova, međutim, na tome se sve završilo.

DOBAR START ORLIĆA: Obradović zadovoljan igrom i rezultatom (FOTO)

Damnjanovića će u Slovanu sačekati još jedan Srbin, pošto ekipu sa klupe predvodi Ivan Vukomanović. Ostaje pitanje, ipak, koliko će Uroš dobiti priliku u velikanu iz Bratislave, budući da su već formirali tim i ispunili kvotu stranaca, van Evropske unije. Partizanu, zanimljivo, neće pripasti za Uroša nikakvo obeštećenje, već samo procenti od njegove naredne prodaje.

Sva dešavanja u FK Partizan, možete da pročitate OVDE

Piše:
Srbija Danas
22.02.2017. 08:42
Pogledajte više