ŠTULIĆ JE NOVI HEROJ PARTIZANA: Prvim golom u seniorskoj karijeri doneo EKSTREMNO BITNU POBEDU (VIDEO)

05.12.2020. 16:41 18:07
Piše:
Srbija Danas
Partizan - Čukarički / Izvor: Foto: FK Partizan
Crno-beli dočekuju petoplasirani tim u 17. kolu.

Fudbaleri Partizana savladali su Čukarički u Humskoj rezultatom 1:0. Strelac jedinog pogotka bio je Nikola Štulić u 85. minutu.

Prvo poluvreme je obeležila rana šansa Čukaričkog, već posle 20 sekundi. Ipak, tada je odbrana Partizana uspela nekako da se snađe i posle ranih grešaka nije imala većih ispada do kraja 45 minuta igre.

Sa druge strane, Maki Banjak je pretio najžešće u Partizanu, imao je čak tri prilike posle kornera, međutim nije uspeo nijednom da savlada mladog golmana gostiju.

Partizan - Čukarički / Izvor: Foto: FK Partizan

Drugi deo igre je započeo isto kao i prvi, šansom Čuke. Ni nastavak nije doneo tečnu igru Partizana, gosti su pretili i nakon ulaska Štulića i Sume u igru oko 60. minuta.

Ipak, Partizan nije zaigrao značajno bolje. Bila je jasna želja kod crno-belih, ali falilo je probojnosti i većinski su defanzivci Čukaričkog lako čistili lopte koje su išle u kazneni prostor. A onda jedna fantastična akcija u 85. minutu, Jojić je divno proigrao Sumu, ovaj vratio loptu u peterac, a mladi Štulić pogodio zicer.

93'
KRAJ MEČA! Partizan je pobedio rezultatom 1:0 pogotkom Štulića.
85'
GOOOOOOOOOOOL! Prvi gol u seniorskoj karijeri Nikole Štulića! Pravovremena lopta Jojića, Suma sjajno u peterac i Štulić mirno rešava.
78'
Nije uspeo Obradović mnogo da doprinese po levoj strani, menja ga Slobodan Urošević.
74'
Stojković je prilično siguran posle centaršuteva Čukaričkog, ali crno-bele navijače bi moralo da brine nesnalaženje njihovih ljubimaca u napadu.

Miloš Jojić / Izvor: Foto: FK Partizan
64'
Sve opasniji napadi Čukaričkog iz polukontri i kontri. Partizan sa druge strane ne uspeva da probije odbranu "brđana".
57'
Stevanović izlazi, ulazi špic Nikola Štulić. Takođe, Natho je napustio teren, umesto njega ušao Suma. Partizan ide na pobedu.
48'
Počelo je drugo poluvreme i odmah sjajna šansa za Birmančevića, ali bio je sebičan i sve je otišlo u propast. Čukarički je bio bolji i na startu prvog dela meča.

Kraj prvog poluvremena, Partizan i Čukarički nisu uspeli da postignu nijedan pogodak i završen je prvi deo igre rezultatom 0:0.

44'
Još jednom Maki Banjak. Pobegao je odbrani, uspeo da šutira nogom u kaznenom prostoru posle kornera, ali nije bio precizan.
37'
Velika prilika za Birmančevića. Izašao je sam na Stojkovića sa leve strane, ali se na kraju spetljao i pogodio spoljni deo mreže.
34'
Žuti karton za Ndiaja. Natho je tražio da se pokaže i drugi žuti fudbaleru Čukaričkog zbog nesportske reakcije nakon kartona, ali ostalo je na opomeni.

Ivan Obradović / Izvor: MN Press
30'
Brutalno dobar udarac Bibarsa Natha sa 20 metara. Naleteo je iz drugog plana, iz prve opalio, ali lopta je prozujala malo pored leve stative.
23'
Nova šansa za Banjaka. Sam je bio pred Petrovićem, klizećim startom probao da ubaci loptu u mrežu, ali bolji je bio čuvar mreže domaćih i odbranio.
22'
Banjak je imao šansu nakon kornera, ali je njegov udarac glavom odbranio golman Petrović. Lopta je išla pod prečku.
15'
Jednu jako nezgodnu loptu je Danilo Pantić vratio svom golmanu i tako poklonio korner Partizanu. Prošlo je bez većih opasnosti za Čukarički nakon izvedenog udarca iz ugla.
9'
Uspeo je Partizan da uspostavi kontrolu nakon prvih minuta koji su pripali gostima. Ipak, bez pravih prilika za crno-bele.
1'
Lako je ispala odbrana Partizana i velika šansa za Čukarički već posle 20 sekundi. Ipak, nisu se snašli gostujući napadači.

16:05 Meč je počeo!

15:55 Stanojević je pred početak meča izjavio kako se samo nada da neće biti vetra. Najavio je da će Asano igrati u špicu, Stevanović desno, a levo Jojić. Suma ne igra prvu postavu jer nije spreman za 90 minuta.

15:30 Meč uskoro počinje. U odnosu na prethodni meč, Aleksandar Stanojević je izostavio iz startne jedanaestorice Vujačića i povređenog Holendera.

Derbi kola se ovog vikenda igra na stadionu u Humskoj, gde Partizan dočekuje ekipu Čukaričkog, petoplasirani tim na tabeli Superlige Srbije. Meč počinje u 16 časova.

MILOJEVIĆ BLISTA OD SREĆE: Verovali ili ne Fejsa je DAO GOL (VIDEO)

MILOJEVIĆ BLISTA OD SREĆE: Verovali ili ne Fejsa je DAO GOL (VIDEO)

UVEK JE BIO TU DA NAM POMOGNE: Nikola Lazetić dao podršku gradonačelniku Novog Sada (FOTO)

UVEK JE BIO TU DA NAM POMOGNE: Nikola Lazetić dao podršku gradonačelniku Novog Sada (FOTO)

U MALMEU NE PRAŠTAJU: Ibra je IZDAJNIK, ne zaslužuje NIŠTA (VIDEO)

U MALMEU NE PRAŠTAJU: Ibra je IZDAJNIK, ne zaslužuje NIŠTA (VIDEO)

Crno-beli su u seriji pobeda, što je još važnije, u minula tri kola su u značajnoj meri podigli i nivo igre, čemu u prilog ide i visoka pobeda na gostovanju TSC (4:0), dok tim sa Banovog brda takođe pet utakmica nije doživeo neuspeh (tri pobede, dva remija) i sigurno ima svoju računicu, bez obzira na činjenicu da su crno-beli favoriti na svom stadionu.

fk partizan / Izvor: MN Press

Čelsi dugo ne zna za poraz u Premijer ligi i deluje da će biti konkurentan za titulu - večeras (21.00) na Stamford stiže Lids, a kvota na keca je 1,60, dok je kombinazzija 1&3+ 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Lids.

Partizan u sastav vraća Ivana Obradovića, Makija Banjaka, ali će morati da se snalazi bez napadača, a Telegraf vam donosi niz činjenica u vezi sa današnjim duelom, koje bi mogle da prevagnu na jednu ili drugu stranu.

Stadion: FK Partizan

Gledalaca: bez publike

Vreme početka: 16.00 časova

Delegat: Ivan Nikolić

Glavni sudija: Lazar Lukić

Ekipe će izaći u sledećim sastavima:

Partizan: Stojković, Obradović, Banjak, Miljković, Marković, Zdjelar, Šćekić, Natho, Stevanović, Jojić, Asano

Čukarički: Petrović, Kamenović, Mijailović, Ostojić, Birmančević, Pantić, Ćirković, Kajević, Šapić, Kovač, Ndiaje

BONUS GALERIJA:

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Piše:
Srbija Danas
05.12.2020. 16:41 18:07
Pogledajte više