Partizan počeo pripreme bez pojačanja, Vučelić pričao o nepravdi prema crno-belima

09.01.2019. 10:16
Piše:
Srbija Danas
FK Partizan / Izvor: MN Press
Crno-beli se okupili u Zemunu.

Trener Zoran Mirković je izvršio prozivku, fudbaleri Partizana započeli su zvanično pripreme za prolećnu polusezonu. I pored toga što u Superligi Srbije zaostaju za Crvenom zvezdom 15 bodova, u Humskoj ne gube nadu u veliki preokret u šampionatu, dok je osnovni cilj jasan – osvajanje pehara u Kupu Srbije.

POJAČANJE IZ FRANCUSKE: Ofanzivni vezista na pragu Partizana (FOTO)

PREOKRET: Zvezda dobila NEPRISTOJNU PONUDU! Jedan od najboljih odlazi sa Marakane!

Zanimljivo, na prozivci u SC „Teleoptik“ nema nijednog novajlije, iako je trener Zoran Mirković izrazio potrebu za pojačanom konkurencijom u timu.

Okupljenim igračima se prvo obratio predsednik Milorad Vučelić.

- Počinjali smo pripreme uvek sa istim ciljevima. Borba za titulu, trofeje.. Ponekad zbog nepravdi koje smo doživeli tokom prošle sezone, čini se da mi ne poštujemo te principe. Međutim, ima principa i nade. Ulazimo u novu polusezonu sa istim ciljevima, biće nepravde i dalje, ali mi ćemo dati sve od sebe. Igračima želim da dobro treniraju i obezbede klubu što bolje rezulrate – rekao je Vučelić.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Sportski direktor Ivica Iliev je bio kratak.

- Želim svima mnogo hrabrosti, jer nosimo ovaj sveti dres. Nećemo da gledamo okolo, već da na terenu pokažemo šta možemo – ocenio je Iliev.

Prvi deo pripema biće obavljen u Beogradu, pa sledi put u Tursku i mečevi sa Šahtjorom i Krilom Sovjetov. 

- Prvi deo priprema je u Beogradu drugi u Turskoj. Od 11.januara ulazimo u završnu fazu. U Turskoj ċemo igrati sa Šahtjorom i Krila Sovjetovim, a generalna proba je protiv Mladosti iz Doboja. Želim igračima da dobar rad i hvala svima- rekao je Mirković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte koreografije navijača Partizana.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Piše:
Srbija Danas
09.01.2019. 10:16
Pogledajte više