PARTIZANOVCI ZOVU: Navijači, dođite i dajte krv (FOTO)

19.11.2017. 11:06
Piše:
Srbija Danas
Bojan Ostojić / Izvor: Foto: partizan.rs
Utakmica srpskog i švajcarskog kluba zakazana za četvrtak.

Fudbalski klub Partizan i Institut za transfuziju krvi pokrenuli su humanu akciju, dobrovoljnog davanja krvi. 

- Pozivamo sve navijače, simpatizere kluba i ljude dobre volje da u ponedeljak učestvuju u akciji dobrovoljnog davanja krvi u organizaciji FK Partizan i Instituta za transfuziju krvi Srbije. Svi davaoci krvi, koji budu pomogli ovu akciju, dobiće na poklon besplatnu ulaznicu za severnu tribinu za predstojeću utakmicu Ligu Evrope Partizan - Jang Bojs, koja se igra na stadionu Partizana u četvrtak, od 21.05 časova - navedeno je na sajtu crno-belih. 

Krv će se davati u prostorijama restorana stadiona Partizan, Humska 1. (restoran ispod istočne strane) u ponedeljak od 10 do 18 časova, a povodom toga snimljen je i promotivni spot u kojem su u glavnim ulogama šef stručnog štaba Miroslav Đukić, kao i igrači. 

Takođe je napomenuto da krv mogu da doniraju sve punoletne i zdrave osobe, koje će na ovaj način pomoći da se prevaziđe deficit krvi i omogući pravovremeno lečenje svih ugroženih sugrađana. Na davaoce je apelovano da dođu naspavani, ne konzumiraju alkohol 24 časa pre dolaska i obavezno doručkuju.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
19.11.2017. 11:06
Pogledajte više