PAUNOVIĆ ŽELI ZVEZDIN VELIKI PROMAŠAJ: Srpski stručnjak traži pojačanje!

21.10.2020. 11:40
Piše:
Srbija Danas
Veljko Paunović / Izvor: Profimedia
Raste mu cena.

Srpski fudbalski stručnjak Veljko Paunović koji predvodi Reding u kome je napravio pravu senzaciju na početku Čempionšipa kada je napravio rezultate iznad svih očekivanja osvojivši 16 od mogućih 18 bodova, sastavlja spisak pojačanja. Ono što privlači pažnju je podatak da Paunović u svom timu želi fudbalera koji je etiketiran kao jedan od najvećih promašaja Crvene zvezde.

TRAŽE KAZNU: Partizan PRIJAVIO Sanoga!

TRAŽE KAZNU: Partizan PRIJAVIO Sanoga!

NIJE SAMO UDARAC PROBLEM: Oglasio se Partizanov doktor - "Suma ima i OGREBOTINU na oku"

NIJE SAMO UDARAC PROBLEM: Oglasio se Partizanov doktor - "Suma ima i OGREBOTINU na oku"

MRKELA: Cilj je evropsko proleće

MRKELA: Cilj je evropsko proleće

Prema pisanju holandskih i ostrvskih medija, Reding želi da dovede Radživa van la Paru, nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde koji na Marakani nije ostavio dobar utisak. Otkako je zimus sklonjen iz prvog tima crveno-belih, a potom i raksinuo ugovor, Van la Para je slobodan u izboru nove sredine.

Bajern je nadmoćno osvojio prošlu Ligu šampiona, a večeras (21.00) ga očekuje duel s Atletikom, poznatim po sjajnoj defanzivi. Kvota na keca je 1,62, na duplu šansu X2 2,30, dok opklada 0-2 gola nosi kvotu 2,29, a 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Atletiko.

Trenirao je celo leto u Holandiji, čekao ponude, imao pozive Panatinaikosa, PAOK-a, nekih engleskih drugoligaša, ali nije ni sa kim potpisao. Sada kada je i produženi prelazni rok u Engleskoj konačno završen, slobodni igrači su jedine opcije za klubove koji jure pojačanja.

Zato je Van la Parina vrednost skočila. I zato Reding želi da ga priroda Paunovićevoj ekipi. Međutim, nije jedini. Van la Para ima ponude Ipsviča, holandskog Zvolea i meksičke Pačuke, mada lokalni mediji ističu da je najbliži Redingu. 

 

 

Piše:
Srbija Danas
21.10.2020. 11:40
Pogledajte više