PETKOVIĆ POSLE PRVENCA: Hvala ekipi, trpeli su me i dok je bilo loše

19.02.2017. 08:49
Piše:
Srbija Danas
Marko Petković / Izvor: Srbija Danas
Crveno-beli slavili sa 2:0.

Pobedu fudbalera Crvene zvezde protiv Novog Pazara (više pročitajte OVDE) potvrdio je Marko Petković, golom u završnici utakmice. Defanzivcu je ovo je bila 89. utakmica u dresu crveno-belih, a pogodak koji je postigao bio je prvenac. 

PETKOVIĆ ZA SRBIJU DANAS: I dalje sam u Zvezdi, Milijaš će nam mnogo značiti (FOTO)

- Mnogo mi znači gol. Ovo je moj prvenac u Zvezdi. Hvala ekipi na svemu, trpeli su me i dok je bilo loše. S kraja jeseni sam počeo da pružam bolje partije, a sada je stigla i nagrada. Mojoj porodici posvećujem gol jer su izdržali sa mnom jako teške trenutke. Imao sam dve teške godine zbog povrede i povratka u formu, ali polako izlazim iz svega toga - rekao je Petković koji, kao i njegovi saigrači, za sada razmišlja samo o jednoj utakmici. Kako kaže, za derbi sa Partizanom, zakazanim za 4. mart ima još vremena. 

- Najpre Bačka, samo o njima rzamišljamo. To će biti nezgodna utakmica, gostovanje pred derbi, verovatno nas čeka i loš teren i defanzivno orijentisana ekipa. Čeka nas izuzetno teška utakmica, a tek nakon nje ćemo razmišljati o derbiju - zaključio je Petković za klupski sajt. 

DA LI ĆE MU DELIJE POVEROVATI: Za NJEGA je ovo NAJBOLJA Zvezda u poslednjih nekoliko godina (FOTO)

Piše:
Srbija Danas
19.02.2017. 08:49
Pogledajte više