PIKSIJEV POZIV JE SVE PROMENIO: Fudbaler Partizana NEOČEKIVANO promenio PLAN! Povukao RADIKALAN potez

04.06.2021. 14:57
Piše:
Srbija Danas
Dragan Stojković Piksi / Izvor: MN Press
Ispunio dečački san.

Tokom prošlog superligaškog takmičenja, više mladih fudbalera koji su pokazali da ne treba da brinemo za budućnost. Nemanja Jović iza sebe ima dve sezone u prvom timu Partizana, ali je tek ovog proleća dobio pravu šansu i iskoristio je na najbolji način.

TRAGEDIJA: Umro bivši igrač Milana (20) koji je DRUGOVAO sa Donarumom! Sadašnji tim se oprostio dirljivim rečima

TRAGEDIJA: Umro bivši igrač Milana (20) koji je DRUGOVAO sa Donarumom! Sadašnji tim se oprostio dirljivim rečima

Piksijevi Orlovi sleteli u Japan (VIDEO)

Piksijevi Orlovi sleteli u Japan (VIDEO)

POSLE OSVAJANJA LIGE ŠAMPIONA: Tuhel potpisao novi ugovor (FOTO)

POSLE OSVAJANJA LIGE ŠAMPIONA: Tuhel potpisao novi ugovor (FOTO)

I Brazil i Ekvador su odlično počeli kvalifikacije za SP u Kataru, a večeras (02.30) će se sastati u Brazilu, pa bi domaća selekcija mogla potpuno da se odvoji od rivala. Kvota na keca je 1,28, a na kombinazziju 1&3+ 1,78. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brazil - Ekvador.

Jović je rođen pre 19 godina u Zvorniku, a prošle sezone je u crno-belom dresu imao učinak od pet golova i dve asistencije u 21 utakmici. Zbog toga je usledio poziv selektora Dragana Stojkovića, pa je mladi fudbaler odleteo sa “orlovima” u Japan na dve prijateljske utakmice protiv domaćina i Jamajke.

– Ne znam ni sam šta da kažem. Sve se u ovoj 2021. godini dogodilo tako brzo. Postao sam prvotimac Partizana, postizao golove u crno-belom dresu, a onda je došao poziv u reprezentaciju. Koliko me je sve to zateklo najbolje pokazuje podatak da sam već imao uplaćeno letovanje, ali će taj odmor morati da sačeka neki drugi termin. Međutim, nije mi žao, ostvario mi se san da budem deo najbolje selekcije svoje zemlje i zaista sam presrećan – rekao je Jović za sajt Partizana.

Nemanja Jović / Izvor: MN Press

Biser crno-belih otkriva kako je izgledao prvi razgovor sa selektorom Stojkovićem.

– Neverovatan je osećaj trenirati sa najboljim igračima koje ima ova zemlja i sarađivati sa takvim stručnjakom kakav je selektor Stojković. Kad sam došao čestitao mi je na dobroj sezoni i poželeo da nastavim da radim tako dobro i da dalje napredujem, a ja sam uveren da ću se sa ove turneje sa reprezentacijom vratiti bolji nego što sam bio, jer ovo je neverovatno iskustvo za mene. Svi su me odlično prihvatili, a ukoliko bih baš morao da izaberem, najbolji odnos imam sa Mihailom Ristićem.

Kada sa nepunih 19 godina, i to posle samo pola godine ozbiljnog superligaškog fudbala neko dobije poziv u reprezentaciju, to znači da je u tih nekoliko meseci pokazao mnogo, ali je fudbaler Partizana svestan da mu pravo dokazivanje tek prestoji.

– Ovo je samo početak i na meni je da nastavim sa radom kako bih unapredio svoju igru. Želim, pre svega, da se zahvalim treneru Aleksandru Stanojeviću koji je verovao u mene, pružao mi priliku da igram, a ja sam se trudio da je iskoristim. Jedino mi je krivo što nismo uspeli da osvojimo Kup, jer zaista mislim da imamo kvalitet za tako nešto – istakao je Jović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Viki Odintcova, devojka Luisa Hamiltona.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

 

Piše:
Srbija Danas
04.06.2021. 14:57
Pogledajte više