POGBA SE NE ZAUSTAVLJA: Evo šta je Francuz poručio Murinju (FOTO)

23.12.2018. 13:31
Piše:
Srbija Danas
Žoze Murinjo i Pol Pogba / Izvor: Reuters
Ovo niko nije očekivao.

Žoze Murinjo pre pet dana dobio otkaz u Mančester junajtedu, a nije tajna da se nije slagao sa prvom zvezdom tima Polom Pogbom. Francuz je bio predvodnik pobune protiv trofejnog stručnjaka, a prvog dana na treningu sa novim šefom Ole Gunarom Solskjerom Pogba je bio najraspoloženiji. Nekoliko dana kasnije, bivši fudbaler Juventusa novom izjavom pokušava da spusti loptu.

POSLE PAPRENE PONUDE: U Zvezdi se IZJASNILI da li štoper OSTAJE na Marakani! (FOTO)

NBA: Izgubio je, ali o potezu Dončića DUGO će se pričati (VIDEO)

Pogba je na dan Murinjovog otkaza zaludeo svet objavom na svom Tviter nalogu koju je ubrzo obrisao, a u kojoj je pisalo kratko "Pazi ovo!".

- S Murinjom smo osvajali trofeje i želim da mu na tome zahvalim. Nije sve funkcionisalo kako treba, ali nije bilo ni loše, ponavljam uzeli smo neke pehare. Osvajanje trofeja čini te boljom osobom i to je to. To je prošlost. Želim da mu zahvalim što me je učinio boljom osobom - poručio je Pogba koji sada izgleda pokušava da smiri situaciju.

Pol Pogba i Žoze Murinjo / Izvor: Reuters

Fudbaleri Mančester junajteda su na debiju novog trenera Ole Gunara Solskjera ubedljivo savladali Kardif na gostovanju rezulttaom 1:5, a Pogba je zabeležio dve asistencije.

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
23.12.2018. 13:31
Pogledajte više