PONELA GA POBEDNIČKA ATMOSFERA: Lalatović se oglasio posle PIMPOVANJA, evo šta je poručio (VIDEO)

13.07.2018. 15:21
Piše:
Srbija Danas
Nenad Lalatović / Izvor: MN Press
Radnički je ubedljivo savladao Gziru.

Fudbaleri Radničkog iz Niša, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope savladali su ubedljivo na svom terenu ekipu Gzire sa 4:0. Nišlije su furioznom igrom i harizmatičnim Nenadom Lalatovićem pregazili Maltežane, a trener Radničkog imao je svoj šou u finišu meča... 

PARTIZAN ODLUČIO: Besplatno na Rudar za davaoce krvi

Laso trener godine u Evroligi

- Lep je osećaj biti na klupi Radničkog koji je posle 35 godina u Evropi i igra pred fenomenalnom publikom. Uspeli smo protivniku da damo četiri pogotka. Prvim poluvremenom nisam bio zadovoljan. Videla se naša neuigranost, novi smo tim u stvaranju. U prvom poluvremenu su nam pravili probleme, a jako je bitno da im nismo dali da ugroze naš gol. Kada sam video gde je problem, Nomu sam postavio defanzivno, r azbili smo njihov šablon i postigli još tri pogotka- istakao je Lalatović za klupski sajt.

Lalatović je u samom finišu meča ponesen atmosferom zabavio publiku na originalan način u Nišu, ali je ipak zbog tog gesta dobio crveni karton. Starteg Nišlija o toj situaciji rekao je sledeće:

- Izvinjavam se Maltežanima, znam da nije korektno, ali ponela me atmosfera… Samo sam pokazao tehniku i da nisam zaboravio da igram fudbal. Ja sam i dalje u punom treningu, radim sa mojim igračima, trčim po 10 kilometara dnevno i jednostavno me u tom trenutku ponelo, ništa više od toga- zaključio je bivši Zvezdin fudbaler i terener.

Radnički je pobedom od 4:0 jednom nogom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a revanš meč je na programu u četvrtak na Malti.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
13.07.2018. 15:21
Pogledajte više