POSLE PARIZA JE BIO UTUČEN: Rukovodstvo Zvezde poslalo Milojeviću važnu PORUKU! (FOTO)

06.10.2018. 11:26
Piše:
Srbija Danas/Kurir
Vladan Milojević / Izvor: MN Press
Crveno-beli u nedelju gostuju Zemunu (13).

Poraz u drugom kolu Lige šampiona od Pari sen Žermena u gradu svetlosti, najteže je pao treneru Crvene zvezde Vladanu Milojeviću. Jedan od najzaslužnijih što je tim sa Marakane posle 26 godina ušao u elitno fudbalsko takmičenje, nije krio razočarenje posle ubedljivog neuspeha na Parku Prinčeva.

PSŽ REAGOVAO: Napali su navijače Zvezde i policiju, zbog toga su i proterani (FOTO)

ŠOK! Zvezda izbačena iz Lige šampiona! (FOTO)

Svetozar Mijailović sa Zvezdanom Terzićem i Mitrom Mrkelom / Izvor: MN Press

UPRAVA NUDI, ON ODBIJA: Odlazi iz PSŽ-a iako mu nude POVEĆANJE plate (FOTO)

- Milojević je trener po našem izboru, on izvanredno radi svoj posao. Svaki trener bi jedan ovakav poraz isto doživeo. To je u potpunosti razumljivo. Vladan je čvrst čovek, dobar karakter. Nadam se da će sve to prevazići i nastaviti i dalje da gura sa istim oduševljenjem i uspehom koji je postigao prošle i na početku ove takmičarske sezone - rekao je predsednik Zvezde Svetozar Mijailović.

PRED GOSTOVANJE U GORNJOJ VAROŠI: Igrači Zvezde okačili mnogo MOĆNU fotku! (FOTO)

Prvi čovek srpskog šampiona naglasio je da trener Zvezde ima najveće zasluge za uspehe u proteklih godinu dana. Od učešća u šesnaestini finala Lige Evrope, pa do ulaska u "grupu smrti" Lige šampiona.

- Jedna stvar koju treba imati na umu. Ovaj tim Crvene zvezde i stručni štab na čelu sa trenerom Vladanom Milojevićem postigli su nešto što niko od zvezdaša u poslednjih mesec dana nije mogao ni da pretpostavi. To je nešto što treba da nas vodi. Ovo će biti jedno iskustvo, doduše prilično bolno, ali i to je sport. Primali su i veći timovi, ne kažem veći klubovi, od nas, isti i veći broj golova od PSŽ, a pritom imali veće mogućnosti nego mi - istakao je Mijailović.

Crveno-beli u 11. kolu Superlige Srbije gostuju Zemunu, a taj meč igra se u nedelju od 13 časova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Piše:
Srbija Danas/Kurir
06.10.2018. 11:26
Pogledajte više