POTVRĐENO: Zvezda ne odustaje od dovođenja napadača, radi se danonoćno (FOTO)

19.07.2018. 13:39
Piše:
Srbija Danas
Vladan Milojević, Mitar Mrkela i Zvezdan Terzić / Izvor: Srbija Danas
Crveno-beli odigrali dve takmičarske utakmice.

Ričmond Boaći se nije vratio u Crvenu zvezdu na pozajmicu iako se o tome spekulisalo, ali se na angažovanju novog napadača i dalje radi. To je potvrdio i šef stručnog štaba prvaka Srbije, Vladan Milojević. 

DELIJE OBRATITE PAŽNJU: Poznata satnica meča Zvezda - Suduva (FOTO)

RADONJIĆ UVEREN: Osvojićemo titulu ponovo

- Radimo na dovođenju još jednog špica, ali nije lako naći odgovarajućeg igrača. Neki igrači se nude, ali ne zadovoljavaju naše kriterijume. Imam veliko poverenje u gospodina Mrkelu (sportskog direktora), i radimo danonoćno da dovedemo dobrog igrača koji će zaista biti pojačanje. Ne želimo da dovedemo nekog samo da bismo doveli - objasnio je Milojević i naglasio da će biti potrebno još vremena kako bi pojedini fudbaleri i invidualno dostigli formu.

Vladan Milojević / Izvor: MN Press

- Meleg, Jovančić, Jevtović... To su sve igrači kojima treba vremena, nisu se naigrali u svojim klubovima. To su dobri igrači koje smo selektovali i želeli, potencijal nije sporan, ali treba i njima vremena da vrate samopouzdanje. Dobijaće šansu od mene, ali i od njih zavisi mnogo. Što se ranije dobro fiziki pripreme, brže će nam se i samopouzdanje vratiti. Ebisilio je kvalitetan igrač, doneće nam mnogo, ali i njemu će trebati vreme - objasnio je Milojević, a šta je rekao o utakmici sa Dinamom iz Vranja (petak, 20.00, TV Arena sport 1) pročitajte OVDE

PRED DOLAZAK SUDUVE: Zvezda čeka Vranjance, zna se i ko prenosi meč sa Marakane! (FOTO)

Podsetimo, crveno-beli su odigrali dve takmičarske utakmice. U dvomeču kvalifikacija za Ligu šampiona eliminisan je Spartaks.

SRBI HARAJU AMERIKOM: Katai opet strelac! NJEMU je namestio gol! (FOTO) 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
19.07.2018. 13:39
Pogledajte više