POVREDA JE PROŠLOST: Jovančić ponovo oduševio Delije (FOTO)

02.12.2018. 21:04
Piše:
Srbija Danas
Dušan Jovančić / Izvor: MN Press
Zvezda savladala Voždovac sa 2:0.

Crvena zvezda je nastavila u istom ritmu posle izazova u Ligi šampiona i ostvarila još jednu pobedu. Savladan je Voždovac sa 2:0, a crveno-beli su i zvanično postali jesenji prvaci tri kola pre zimske pauze. Dušan Jovančić se protiv Napolija našao na terenu prvi put posle povrede, a protiv Voždovca je već odigrao 60 minuta.

SUPERLIGA: Jesenja titula je tu, Zvezda ukrotila ZMAJEVE za samo 4 minuta (UŽIVO)

ZVEZDIN STRATEG POSLE VOŽDOVCA: Milojević NEZADOVOLJAN, mnogo toga mu je zasmetalo (FOTO)

 - Odigrali smo još jednu dobru utakmicu. Dali smo dva brza gola u prvom poluvremenu, što nam je olakšalo posao u nastavku. Voždovac je dobra ekipa, a meni se sviđa kako oni igraju. Igraju pasom, pokušavaju da se nadigravaju i želim puno sreće u nastavku sezone, a mi ćemo pokušati da godinu privedemo kraju na najbolji način - ocenio je Jovančić.

FK Crvena zvezda / Izvor: MN Press

Crvena zvezda je četvrti put uzastopno postala jesenji šampion, a do toga je došla bez poraza i uz samo dva nerešena rezultata, protiv Partizana i Radničkog.

 - Jesenja titula nam je bila prvi cilj i pokušaćemo da pobedimo sve do kraja i da nastavimo u istom ritmu na proleće i dođemo do titule koja nam je glavni cilj. Sve dok mi pobeđujemo i ostvarujemo dobre rezultate, ne treba da gledamo rezultate drugih. Ne sme da nas opusti prednost koju imamo u odnosu na Partizan jer će biti podela bodova, a igraju se i još dva derbija. Za sada ide dobro, ali ne smemo da se opustimo - upozorava Jovančić.

NEKA ČUJU VLASTI U PODGORICI: Marakana je GRMELA, Delije su imale JASNU poruku (VIDEO)

Rođeni Beograđanin je u Zvezdu stigao tokom leta, a u prethodne dve godine bio je član Vojvodine u kojoj je dobio i kapitensku traku. Mnogi su se iznenadili njegovim partijama jer je malo bilo oni koji su pratili njegovu karijeru. Brzo je oduševio navijače, a stidljivo se pominjei reprezentacija Srbije.

 - Nekad ja pročitam mada ne često, nekad mi drug pošalje neki komentar, neku vest. Prija mi što se sviđa navijačima kako igram ja i kako igra ekipe - iskren je Jovančić. - O reprezentaciji iskreno ne razmišljam. Naravno da bih voleo jer je to san svakog igrača, ali ako ga ne bude, šta da radim.

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
02.12.2018. 21:04
Pogledajte više