PRED DOLAZAK U BEOGRAD: Navijači Napolija BESNI na predsednika! (FOTO)

14.09.2018. 10:46
Piše:
Srbija Danas
FK Napoli / Izvor: Profimedia
Opsadno stanje.

Fudbalere Napolija u utorak čeka prvi meč u Ligi šampiona i gostovanje Crvenoj zvezdi, a samo pet dana pred izlazak na megdan Milojevićevom timu pod Vezuvom je izbio opšti haos! Razlog tome je predsednik kluba Aurelio de Laurentis, koji je objavio kupovinu člana Serije B Barija, kao i najave ulaganja u hrvatskog velikana Hajduk iz Splita.

TERZIĆ POTVRDIO: Moramo da srušimo Marakanu (FOTO)

OGLASILE SE KLADIONICE: Ako Zvezda POBEDI Napoli možete da NAPUNITE džepove! (FOTO)

De Laurentis / Izvor: Profimedia

PRED START U LIGI ŠAMPIONA: Zvezda saznala SJAJNU vest! (FOTO)

Naime, uoči dolaska Fjorentine na "San Paolo" Napolitanci su prodali "mizernih" 12.000 ulaznica, što je razlog poslednjih poteza De Laurentisa.

Tu se, međutim, ne završavaju problemi za nebesko-plave, pošto su najvatreniji Tifozi najavili dolazak na ovaj duel, ali kako bi protestvovali ispred stadiona i zahtevali odlazak aktuelnog predsednika. Zato su Italijani angažovali veliki broj snaga bezbednosti i sve mere opreza su na najvećem mogućem niovu, protiv najavljenih demonstrancija.

Inače, ne očekuje se da veliki broj italijanskih navijača doputuje u Beograd, dok kruži priča da će navijači Napolija duel protiv Liverpula na "San Paolu" pretvoriti u veliki miting protiv gazde sa kojim vode "tihi rat" zbog načina na koji se poneo prema treneru Mauriciju Sariju, lažnih obećanja oko prelaznog roka i gore navedenih poteza.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
14.09.2018. 10:46
Pogledajte više