PRED DUEL NA ČAIRU: Nikolić poslao moćnu poruku posle DERBIJA koja će oduševiti Grobare

27.09.2018. 15:47
Piše:
Srbija Danas
Nemanja Nikolić / Izvor: MN Press
Sada je sve jasno.

Partizan je uspešno prebrodio prvu prepreku u takmičenju u kom je trostruki uzastopni osvajač. Napadač crno-belih Nemanja Nikoli, istakao je važnost trijumfa u Lazarevcu kao odličnu uvertiru pred gostovanje u Nišu.

ZVEZDA JAVLJA: Ulaznice za Mladost puštene u prodaju

ŠOK! ZVEZDAN TERZIĆ OTKRIO VELIKU TAJNU O DERBIJU UŽIVO U PROGRAMU: Zvao me je dan posle utakmice! Evo mi je poručio trener Partizana

- Kolubara je izašla sa pravom ekipom koja je jedna od favorita za povratak u prvu ligu Srbije i koja ima dosta iskusnih igrača koji će samim tim doprineti njihovom napretku i povratku. Atmosfera je bila odlična, a pozitivno sam iznenađen i kvalitetom terena na kojem može da im pozavidi dobar superligaški tim. Izašli smo kao potpuni favoriti i to opravdali na terenu, igrom i dominacijom kroz posed lopte. Gledali smo da se što manje potrošimo, jer smo iskreno dosta psihički i fizički iscrpljeni posle večitog derbija i dešavanja koje ne želim da komentarišem. Predstoji  nam teško  gostovanje u Nišu, gde moramo ići na pobedu i vratiti se na pobednički kolosek u super ligi. Pokazali smo u utakmici sa večitim rivalom da smo bolja ekipa i da imamo prava da se nadamo trofeju- rekao je Nikolić za klupski sajt.

Posebno se istakao levi bek Slobodan Urošević koji je upisao dve asistencije.

- Čestitao bih Čakiju na odigranoj utakmici, koju je krunisao sa dve lepe asistencije, kao i kompletnom timu na pobedi. Moj gol je došao kao plod jedna lepe akcije, ali iskreno nisam zadovoljan svojim današnjim izdanjem- podvukao je Nikolić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
27.09.2018. 15:47
Pogledajte više