PRED ŽREB U NIONU: Evo koji su klubovi NAJNEPOŽELJNIJI u Humskoj! (FOTO)

23.07.2018. 08:05 14:38
Piše:
Srbija Danas
FK Partizan / Izvor: MN Press
Crno-beli u četvrtak (20.30) dočekuju litvanski Trakai.

Partizan je porazom od Radnika (izveštaj pročitajte OVDE) neuspešno otvorio sezonu u Superligi Srbije. Priliku da poprave utisak crno-beli imaju već u četvrtak, kada u drugom kolu Lige Evrope dočekuju Trakaj iz Litvanije (20.30).

Otac Srbina na golu Hrvatske otkrio zašto je i njegov sin slavio uz Tompsona i da li mu je srpska rodbina čestitala uspeh na Mondijalu

ZAVRŠEN PREGLED OŽEGOVIĆA: Napadač Partizana će i u Beogradu morati kod lekara

Miroslav Đukić / Izvor: MN Press

Danas će izabranici Miroslava Đukića saznati ime protivnika za treće kolo, ukoliko eliminišu Litvance u predstojećem dvomeču. Žreb će se u 14 časova obaviti u sedištu UEFA, u Nionu.

Među nepoželjnim rivalima Parnog valjka su ukrajinska Zarja (od koje je Partizan poražen na pripremama u Sloveniji 0:1), Istanbul Bašakšehir (Turska), švajcarski Lucern, Sigma Olomuc iz Češke, danski Brondbi, Univerzatitatea iz Krajove (Rumunija), Zenit (Rusija), Olimpijakos (Grčka), Braga (Portugalija), Gent (Belgija), Fejenord (Holandija), bečki Rapid (Austrija)...

OGLASIO SE PARTIZAN: Evo kakva je situacija sa Ožegovićem

Zbog visokog rizika, teško je očekivati da će UEFA dozvoliti da se crno-beli u trećoj rundi sastanu sa hrvatskim predstavnicima Rijekom, Osijekom ili Hajdukom iz Splita.

Osim Partizana, protivnike će danas dobiti i Spartak, odnosno, Radnički. Subotičani će imati težak zadatak da eliminišu Spartu iz Praga, kao i Nišlije u dvomeču sa izraelskim Makabijem, koga sa klupe predvodi bivši igrač Partizana Vladimir Ivić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
23.07.2018. 08:05 14:38
Pogledajte više