PREOKRET U KORIST ZVEZDE: Evo KO je u Borisovu uneo Mladićev transparent! A kazna? (FOTO)

23.01.2018. 10:21
Piše:
Srbija Danas
Marakana / Izvor: Srbija Danas
Nema više dileme.

Evropska kuća fudbala kaznila je Crvenu zvezdu utakmicom igranja pred praznim tribinama zbog podrške Ratku Mladiću na utakmici protiv BATE Borisova u Ligi Evrope. To znači crveno-beli treba pred pustom Marakanom da ugoste CSKA u prvom meču šesnaestine finala drugog po redu evropskog takmičenja (13. februar).

DELIJE MOGU DA ODAHNU: Le Talek i Donald ostaju u Zvezdi!

STIŽU MILIONI NA MARAKANU: Terzić na službenom putu, Boaći pred transferom karijere

Kako se to ne bi desilo Zvezda je najavila žalbu, koja bi trebalo da obori kaznu. Posle ovog argumenta ima dobre šanse da to i uradi.

Naime, navijači okupljeni u grupu "Ultras Rusija" objavili su reportažu sa meča u Borisovu i tom prilikom su obelodanili da su oni napravili, uneli i držali transparent Ratku Mladiću. U toj reportaži naveli su sledeće:

Ultras Rusija / Izvor: Youtube Printscreen

- Dugo smo planirali da idemo da podržmo Srbe. Ne vezujemo se za neki klub, prosto smo gledali šta nam je blizu. Partizan je u Kijevu igrao bez podrške svojih navijača, pa smo odlučili da odemo na Zvezdu, u Belorusiju. Stigli smo u Moskvu (i iznenadili se njenim novim izgledom; samo dvojica naših članova su nedavno bila u prestonici), a onda smo potražili minbuseve za Belorusiju. Tu smo i napravili transparent podrške nepravedno osuđenom generalu Mladiću. Kada smo stigli u Belorusiju, pre meča smo se našli sa Srbima, a onda se našli u problemu - nismo imali karte za njihov sektor. Kupili smo ih za susednu tribinu, a onda se prebacili kod gostiju. Videli smo još entuzijasta koji su uradili isto što i ja. Posle utakmice otišli smo u najbližu kafanu sa Srbima, razmenili neke navijače nalepnice i pravac kući - poručili su ruski navijači, uz fotografije koje će svakako poslužiti i upravi Zvezde u njenom apelu kod UEFA.

Obaranje kazne posle ovoga je sve bliže....

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
23.01.2018. 10:21
Pogledajte više