PREVARA VEKA: Filmski SCENARIO u Milanu, LOPOVI na čelu evropskog GIGANTA! (FOTO)

21.11.2017. 15:18
Piše:
Srbija Danas
Grb Fudbalskog kluba Milan / Izvor: Profimedia
Nečuveno.

Slavni Milan suočava se sa velikim problemima. Bivši evropski i italijanski šampion, došao je u neprilike, zahvaljujući gazdama kluba. Kinezi na čelu sa Li Jonghongom, koji je kupio vlasništvo Roso-Nera, od nekadašnjeg premijera Silvija Berluskonija, nalazi se na udaru!

Li Jonghong / Izvor: Profimedia

Naime, kako je Njujork Tajms otkrio, novi gazda Milana koji je klub kupio pre godinu i po dana za 750 miliona evra, nije nikakav biznismen, već najobičniji prevarant. Jonghong je novac pozajmio od jednog američkog investicionog fonda, pa ukoliko pomenutu sumu ne vrati u roku od 12 meseci, ovaj Fond preuzeće vlasništvo nad slavnim italijanskim klubom!

REČ JE O MILIONIMA: Krivična prijava zbog transfera iz BSK u Partizan

Prvi znaci sumnje oko imperije Li Jonghonga bilo je izbacivanje liste najbogatijih Kineza na svetu, obzirom da se njegovo ime nije našlo ni na spisku od 400 bogataša najmnogoljudnije zemlje na planeti. Ubrzo je ustanovljeno da u Kini niko nije ni čuo za Lija, a rudnici koje je objavio da poseduje, uopšte nisu u njegovom vlasništvu!

NOVA SMENA U SERIJI A: Legenda Lacija i Milana na klupi crno-belih (FOTO)

Njegove poslovne prostorije u Kini su prazne, jer nije platio najam, a na poslovni broj telefona, na koji se vodi njegova "kompanija", javlja se nepoznata žena, koja kaže da sa Jonghongom nema ništa. Među senzacionalnim otkrićima, došlo se do činjenica da Li potiče iz porodice gde su sve sami prevaranti. Preciznije, njegov otac i brat odrađuju zatvorsku kaznu, jer su od raznih kompanija ukrali 57 miliona evropskih novčanica. Po svemu sudeći, Milanezi će morati ponovo da traže vlasnika. A sudeći po dosadašnjim rezultatima i da prave novi tim...

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
21.11.2017. 15:18
Pogledajte više