PRISTAO JE! Zvezda pronašla zamenu za Kangu! (FOTO)

27.06.2018. 08:13
Piše:
Srbija Danas/Sportski žurnal
FK Crvena zvezda / Izvor: MN Press
Srpski šampion sve jači.

Crvena zvezda je na odličnom putu da završi još jedan transfer. Kako piše Žurnal tim sa Marakane postigao je dogovor oko dovođenja Lorenca Ebesilija iz kiparskog APOEL-a!

ARGENTINA U ŠOKU: Maradoni POZLILO! Hitno prebačen u BOLNICU (VIDEO)

ZVEZDINA MLADA NADA: Terzić o minutaži i pripremama u Austriji

Ebesilio / Izvor: Profimedia

KOLCE ILI SAMBA? Krstajićevi Orlovi spremaju svilen konac za moćni Brazil

Fudbaler potencijalnog rivala Zvezde u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona zadovoljan je ponuđenim finansijskim uslovima iz Ljutice Bogdana i očekuje se da će narednih dana staviti paraf na dvogodišnji ugovor sa Milojevićevim timom.

Iako je početkom prošle godine potpisao dvogodišnji ugovor sa APOEL-om, Ebisilio je imao opciju da uz određene uslove može da promeni sredinu pre isteka obaveza, pa su crveno-beli to želeli da iskoriste.

Proces dovođenja Ebesilija ubrzao je doskorašnji kapiten Zvezde Mičel Donald, obzirom da se poznaju iz dana igranja u Ajaksu, Lorenco je od Miča čuo samo najbolje o njegovom bivšem klubu, pa će posle ukrajinskog Metalurga, Gabale iz Azejrbedžana i ruske Mordovije, kvalitet pokušati da dokaže i u srspkom fudbalu.

Sa druge strane, crveno-beli u ovom igraču vide zamenu za Gelora Kangu, koju traže još od odlaska Gabonca u Spartu iz Praga, međutim, iako imao sjajan udarac, gledajući učinak asistencija, Holanđanin je u zapećku za Kangom. 

Sve najnovije vesti sa Mondijala u Rusiji možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas/Sportski žurnal
27.06.2018. 08:13
Pogledajte više