PROTRLJAJTE DOBRO OČI: Nemanja Vidić postaje trener u SLAVNOM klubu!

02.07.2019. 10:41
Piše:
Srbija Danas
Nemanja Vidić / Izvor: Profimedia
Proslavljeni reprezentativac debituje u novom poslu.

Proslavljeni reprezentativac Srbije i legendarni kapiten Crvene zvezde i Mančester junajteda, Nemanja Vidić vraća se fudbalu! Popularna Stena, kako je tokom igračke karijere bio nadimak rođenog Užičanina, završio je trenersku licencu i odavno planira da uplovi u menadžerske vode.

OVO ĆE ZANIMATI DELIJE I GROBARE: Mornar želi u Evroligu, posle Pulena stiglo još jedno STRAŠNO pojačanje

OVO ĆE ZANIMATI DELIJE I GROBARE: Mornar želi u Evroligu, posle Pulena stiglo još jedno STRAŠNO pojačanje

PRIČA SE VEĆ DUGO: Spremaju se nove PROMENE u FSS!

PRIČA SE VEĆ DUGO: Spremaju se nove PROMENE u FSS!

ZADOVOLJAN: Milojević o Kanjasu, Jevtoviću i Zvezdinim klincima

ZADOVOLJAN: Milojević o Kanjasu, Jevtoviću i Zvezdinim klincima

Prilika je nikad povoljnija, što je u razgovoru za jednu banjalučku TV objavio Vidićev venčani kum Nenad Lalatović. Doskorašnji trener Radničkog iz Niša otkrio je da Nemanja već na stolu ima ponudu kluba u kome je stekao igračku slavu.

Nemanja Vidić / Izvor: MN Press

- Vidić živi u Milanu i trenutno razmišlja da se bavi trenerskim poslom, još nije siguran. Dobio je već ponudu da vodi Mančester junajted B, ja sam mu rekao: 'Kume, to ti je idealna prilika ako želiš time da se baviš - da se vratiš u Englesku, preuzećeš 'sutra' i Mančester, imaš veliko ime i prezime. Najbolji si svetski defanzivac svih vremena i mislim da je to prava odluka za tebe... Ali, još nije odlučio. Ja navijam za to da bude trener Mančestera B, pa posle da preuzme prvi tim. Da ih vrati na staze na kojima Mančester junajted treba da bude - rekao je Nenad Lalatović, doskorašnji trener niškog Radničkog, inače, kum proslavljenog asa Crvenih đavola.

Podsetimo, posle jedne sezone dokazivanja u subotičkom Spartaku, Nemanja Vidić je igrao za Crvenu zvezdu, Spartak iz Moskve, a od januara 2006. do jula 2014. nosio je dres čuvenog Mančester junajteda, u kom je osvojio pet šampionskih titula Premijer lige, Ligu šampiona i Svetsko prvenstvo za klubove. Karijeru je završio u Interu januara 2016. godine.

U Engleskoj su B timovi sastavljeni od igrača do 23 godine, a Mančester junajted je prošle sezone bio 10. u drugoj diviziji. Taj rezultat nije zadovoljio kriterijume kluba, pa je smenjen iskusni škotski trener Riki Sbralja. Od 2008. do 2011. na klupi U23 ekipe sa Old Traforda sedeo je i sadašnji trener "A" tima Norvežanin Ole Gunar Solskjer.

BONUS GALERIJA

Pogledajte slike Tejlor Vord, devojke Kuna Aguera.

 

Piše:
Srbija Danas
02.07.2019. 10:41
Pogledajte više