PUKAO MU FILM: Veliki Žuti napravio ŠOKANTAN potez! Sve je IZNENADIO!

24.11.2020. 17:43
Piše:
Srbija Danas
Robert Prosinečki / Izvor: MN Press
Nije izdržao.

Legendarni fudbaler, kasnije i šef stručnog štaba Crvene zvezde, Robert Prosinečki, preživljava najteže trenutke u trenerskoj karijeri.

Bonus stiže na kućnu adresu - U Meridianu agenti rade i posle 18h

Bonus stiže na kućnu adresu - U Meridianu agenti rade i posle 18h

MA KAKVA PENZIJA: Ljupko Petrović (73) našao angažman u Vijetnamu

MA KAKVA PENZIJA: Ljupko Petrović (73) našao angažman u Vijetnamu

ERAKOVIĆ SPREMAN ZA GENT: Možemo do treće vezane pobede

ERAKOVIĆ SPREMAN ZA GENT: Možemo do treće vezane pobede

PSŽ je poražen u Lajpcigu u prošlom kolu Lige šampiona, i večeras (21.00) mu treba pobeda protiv istog rivala, inače će ozbiljno „visiti“ za prolaz dalje. Kvota na keca je 1,63, a na kombinazziju 1&3+ 1,98Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - RB Lajpcig.

Aktuelni šef struke Denizlija doživeo je najveći udarac, otkako se bavi ovim poslom pošto je njegova ekipa posle očajnih rezultata u nacionalnom šampionatu, eliminisana i iz Kupa Turske. I to, ni manje ni više, nego od trećeligaša!

Denizli je izgubio od malo poznatog Turgutlua sa 2:1, a Veliki Žuti je po završetku meča indirektno najavio odlazak sa klupe.

- Ovo je jako težak poraz za nas. Izgubili smo zbog naših grešaka. Razgovaraću sa čelnicima kluba - rekao je Prosinečki na konferenciji za novinare.

Pojedini turski mediji su preneli da je Prosinečki podneo ostavku, ali se iz kluba niko nije zvanično oglasio. Evidentno je, ipak, da Denizliju treba neka promena, kako bi tim krenuo da pobeđuje, posle četiri vezana poraza.

Teško je verovati da će se crna serija prekinuti od sledećeg vikenda pošto Denizli ide na noge braniocu titule i učesniku Lige šampiona Bašakšehiru. Podsetimo, "Robi" je prethodnog leta seo na klupu ovog tima, nakon rastanka sa Kajzerijem.

Prethodno je smenjen sa mesta selektora Bosne i Hercegovine, zbog slabih rezultata u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

 

 

Piše:
Srbija Danas
24.11.2020. 17:43
Pogledajte više