PUNO SRCE I DŽEPOVI: Evo sa koliko su nagrađeni fudbaleri Zvezde za plasman u plej- of LŠ (FOTO)

15.08.2018. 14:04
Piše:
Srbija Danas
Fudbaleri Crvene zvezde / Izvor: MN Press
Dodatna motivacija.

Čelnici Crvene zvezde znali su da nagrade plasman fudbalera u grupnu fazu Lige Evrope. Posle trijumfa u Trnavi nad Spartakom (2:1) rukovodstvo kluba odlučilo je da svakom fudbaleru da premiju od 48.000 evra!

OVE KADROVE NISTE MOGLI DA VIDITE: Kako je Zvezda pokorila Slovačku i kako se slavilo (VIDEO)

BOMBA NAD BOMBAMA: Zvezda za Ligu šampionu dovodi GOL MAŠINU iz Premijer lige (VIDEO)

Da bi ih dodatno motivisali za najvažniju utakmicu protiv Salcburga, sledećeg utorka na praznoj Marakani, Zvezdan Terzić, Svetozar Mijailović i Upravni odbor obećali su premiju svakom fudbaleru od 80.000 evra! Upravo toliko novca dobiće igrači ako se plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona.

TERZIĆ PONOSAN: Vraćamo Zvezdu gde joj je mesto (FOTO)

FK Crvena zvezda / Izvor: MN Press

Treba napomenuti da će 48.000 evra dobiti samo oni igrači koji su do sada odigrali svih šest utakmica u kvalifikacijama za Ligu šampiona, protiv Spartaksa, Suduve i Spartaka. Ostali, koji su ulazili sa klupe dobiće proporcionalne manje, prema zaslugama i učinku na terenu.

Fudbaleri Crvene zvezde su u prve dve runde kvalifikacija za Ligu šampiona zaradili 660.000 evra, eliminacijom Spartaksa (280.000) i Suduve (380.000). Za eliminaciju Spartaka iz Trnave crveno-beli će od UEFA dobiti 480.000 evra. U slučaju da ispadnu od Salcburga, za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope dobiće još pet miliona evra. To znači da je Crvena zvezda do sada zaradila ukupno 6,14 miliona evra.

U slučaju da se ostvari istorijski uspeh, plasman u grupnu fazu Lige šampiona, Crvena zvezda bi zaradila između 17 i 18 miliona evra. Prvak Srbije pod komandom trenera Vladana Milojevića konačno je uspeo da veže dve evropske sezone, čime je uloženi trud konačno počeo da se isplaćuje i sa finansijske strane.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
15.08.2018. 14:04
Pogledajte više