RAFA ODLUČIO: Mitrović DOBIO naslednika, u Njukasl STIŽE zvezda evropskog fudbala! (FOTO)

12.11.2017. 14:31
Piše:
Srbija Danas
Aleksandar Mitrović / Izvor: MN Press
Svrake krenule u akciju.

Sve je izvesnije da će reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović već u januarskom prelaznom roku napustiti Sent Džejms Park. Menadžer Njukasla Rafael Benitez rešen je da po svaku cenu proda napadača Orlova i na njegovo mesto dovede zvezdu evropskog fudbala!

Rafael Benitez / Izvor: Profimedia

RASULO: Igrači stupili u ŠTRAJK, stranci otišli KUĆI (FOTO)

Naime, kako prenosi engleski "Miror", nekadašnji strateg Liverpula voljan je da angažuje zemljaka Fernanda Toresa. Prvotimac Atletika iz Madrida nezadovoljan je statusom u timu Jorgandžija, obzirom da dobija manju minutažu nego što očekuje, pa se sve češće pominje odlazak plavokosog napadača sa "Vanda Metropolitana".

Za Toresa su udicu bacili i ostali klubovi, pa će Benitez konkurenciju imati u Kinezima, koji su ozbiljno zagrizli za Fernandove usluge. U trku se uključio i Sautempton, jer Sveci žele "El Ninja" da upare u tandemu sa još jednim članom Orlova Dušanom Tadićem.

"Miror" ne isključuje mogućnost i da Atletiko pozajmi Toresa Njukaslu, a da se po isteku pozajmice vrati u Madrid i tamo završi blistavu igračku karijeru.

Benitez i Fernando Tores sarađivali su dugo godina u Liverpulu, za koji je napadač igrao četiri sezone i u 102 utakmice postigao 65 golova za giganta sa Enfilda.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
12.11.2017. 14:31
Pogledajte više