RAT MESIJA I BARSE: Katalonski klub i argentinski fudbaler rasčišćavaju račune na SUDU!

29.08.2020. 14:13
Piše:
SrbijaDanas
Lionel Mesi / Izvor: Profimedia
Niko ne odstupa od svojih stavova.

Predsednik Barselone odbio je zahtev Lionela Mesija da održe sastanak povodom njegovog odlaska, ostavši odlučan da ikona kluba može da ode samo ako neko plati obeštećenje od 700 miliona evra. Đozep Marija Bartomeu uopšte nije hteo da razgovara o odlasku, a jedini razlog zbog koga bi se sastao sa Mesijem jeste da bi produžili ugovor, pišu španski mediji.

SVE JE SPREMNO ZA SENZACIJU: Suarez stiže u Seriju A (FOTO)

SVE JE SPREMNO ZA SENZACIJU: Suarez stiže u Seriju A (FOTO)

TRESE SE SERIJA A: Srpski napad u italijanskom velikanu!

TRESE SE SERIJA A: Srpski napad u italijanskom velikanu!

KONTE POJAČAVA NAPAD: Haubica iz Turske stiže u Italiju (VIDEO)

KONTE POJAČAVA NAPAD: Haubica iz Turske stiže u Italiju (VIDEO)

Mesi je prošlog utorka poslao "burofaks" u kome je obavestio čelnike kluba da želi da ode posle 20 godina u klubu, pritom misli da ima pravo da ode bez obeštećenja, što Barselona negira.

Ratne sekire su otkopane, niko ne želi da uzmakne, tako da će se spor verovatno rešiti na sudu. Bartomeu je rekao da je spreman da podnese ostavku ako je to uslov da Mesi ostane, ali je jasno da je to samo politička igra i da nije čarobni štapić koji bi rešio stvari.

Utakmicom Arsenal - Liverpul (17.30) na Vembliju u okviru Superkupa Engleske (Komjuniti šild) zvanično se otvara nova sezona u Engleskoj. Šampion je, naravno, favorit s kvotom 1,75, dok je kvota na Arsenal 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na Arsenal - Liverpul.

Upravni odbor i predsednik su svakim danom sve "tvrđi" i prosto ne žele da dozvole najvećem sinu kluba da ode, jer ga smatraju osnovom ekipe. Navijači su pravili haos i probijali su kapije stadiona i obezbeđenje, jasno je da niko iz uprave ne želi da obeleži sebe kao funkcionera koji je prodao Mesija.

Pripreme kluba počinju u ponedeljak. Pisali smo ranije u čemu je spor, to će morati na sudu da se rešava, a ostaje da se vidi da li će Mesi doći na prozivku.

Postoji mišljenje da ako dođe, time će prihvatiti da je i dalje pod ugovorom, odnosno stranu kluba, pa mu zato advokati navodno savetuju da ne dolazi.

U svakom slučaju, mučni period je pred Barselonom, koja prolazi kroz neke od najtežih trenutaka u svojoj istoriji…

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda, supruga fudbalera Maura Ikardija

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Piše:
SrbijaDanas
29.08.2020. 14:13
Pogledajte više