RIKARDO: Nadam se da ćemo opet obradovati navijače (VIDEO)

09.12.2018. 19:50
Piše:
Srbija Danas
Rikardo Gomeš / Izvor: MN Press
Golgeter Parnog valjka najzaslužniji za pobedu nad Radom.

Fudbaleri Partizana savladali su Rad na Banjici (0:3) u okviru 20. kola Superlige Srbije, a dva gola na meču je postigao centarfor crno-belih Rikardo Gomeš.

HAOS NA BANJICI! Tuča NAVIJAČA pred duel Partizana i Rada (VIDEO)

SUPERLIGA SRBIJE: Rutinska pobeda Partizana na Banjici, Rikardo deklasirao Građevinare (VIDEO+FOTO)

Napadač sa Zelenortskih Ostrva je već u petom minutu utakmice načeo Građevinare, a tačku na meč je stavio u 71. minutu kada je postavio konačan rezultat.

- Srećan sam što smo odneli tri boda sa gostovanja, a i što sam se dva puta upisao u listu strelaca. Mogli smo da damo još neki gol, imao sam i ja šansu za het-trik, ali važna je samo pobeda. Već sam rekao da su mi golovi još veća satisfakcija kada moj tim pobeđuje i zato srećni završavamo ovu utakmicu. Ostaje nam još jedna utakmica kod kuće, nadam se da ćemo ponoviti ovakvu igru i opet obradovati navijače. Ponovo nismo primili gol i još jednom smo pokazali da imamo odličnu odbranu. Zahvaljujem se svim saigračima - poručio je junak pobede nad Građevinarima.

Crno-beli su trijumfom na Banjici obezbedili treće mesto na tabeli pred zimsku pauzu, jer imaju četiri boda više od Čukaričkog, a isto toliko manje od niškog Radničkog. Partizan u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva dočekuje Mačvu, a Rad gostuje u Lučanima ekipi Mladosti.

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
09.12.2018. 19:50
Pogledajte više