RODIĆ POSLE GOLA: Zbog OVOGA smo bili MOTIVISANI!

04.03.2018. 16:57
Piše:
Srbija Danas
Milan Rodić / Izvor: MN Press
Zvezda pobegla 14 bodova večitom rivalu.

Crvena zvezda je pobedom nad Voždovcem (izveštaj pročitajte OVDE) na najlepši način proslavila 73. rođendan. Izabranici Vladana Milojevića nastavili su da sigurno koračaju ka osvajanju titule, a u uzbudljivoj završnici meč je odlučio Nenad Krstičić. Prethodno je Milan Rodić postigao vodeći gol za crveno-bele.

Zvezda gostuje Igokei, Alimpijevića raduje povratak Dangubića

TRAGEDIJA NA ČIZMI: Preminuo kapiten Fjorentine (FOTO)

Milan Rodić / Izvor: MN Press

- Ni sam nisam verovao da ću se ovako brzo posle postignutog prvenca u Zvezdinom dresu ponovo naći na listi strelaca. Ovoga puta gol je došao u zaista važnom trenutku meča. U prvom poluvremenu smo imali inicijativu i pokazali smo da smo bolji protivnik, a na samom startu drugog dela igre smo to i materijalizovali. Napali smo kao što smo se dogovorili u svlačionici i to je dalo rezultate – istakao je Rodić za klupski sajt.

OGLASILA SE VOŠA: Delije mogu samo na OVU tribinu

Levi bek Zvezde, kome je to bio treći pogodak u prolećnoj sezoni, posle dva projektila u Subotici, zahvalio se Aleksandru Pešiću na sjajnoj asistenciji.

- Fantastično mi je uputio loptu, našao se na pravom mestu što me ne čudi jer Pešić zaista ima odlično kretanje i osećaj u igri. Nije mi bilo teško da posle takve asistencije pošaljem loptu u gol. U samom finišu meča smo možda nepotrebno doneli dodatno uzbuđenje navijačima. Svi smo presrećni što je mali pad koncentracije u 88. minutu ispravio Krstičić. Čestitao bih mu na prvencu, da je mogao da bira siguran sam da bi želeo da prvi gol u crveno-belom dresu bude odlučujući u poslednjim sekundama utakmice.

ZA SREDU ĆE BITI SPREMNI: Dva velika pojačanje Zvezde za derbi protiv Vojvodine (FOTO)

Atmosfera na trbinima u 73. minutu bila je za svaku priču. Delije su sjajnom koreografijom, simbolično kada je počela brojka Zvezdinog rođendana, napravile pravo slavlje.

- Zaista smo svi imali poseban motiv na jučerašnjoj utakmici. Velika je čast biti deo kluba sa tako bogatom istorijom kao što je Crvena zvezda, 73 godine generacije su se borile da naše ime uživa ugled u svetu koji danas ima. Zato smo mi na terenu dali sve od sebe kako bismo podarili našem klubu i navijačima najlepši poklon za rođendan, ono za šta živimo svi mi koji volimo crveno-bele boje - pobedu. Siguran sam da je ovo samo jedna u nizu pobeda i da ćemo u ovoj, 73. godini postojanja naše Zvezde uspeti da joj donesemo duplu krunu. Naši navijači su i juče pokazali da su oni snaga obog kluba, napravili su fenomenalnu atmosferu i dodatno ulepšali proslavu rođendana - rekao je Milan Rodić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Piše:
Srbija Danas
04.03.2018. 16:57
Pogledajte više